Feed
Άρθρα
Σχόλια

 Από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής μας έστειλαν το παρακάτω έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 194/30-03-2010 που αφορά στα  «σχολεία που θα μετακινηθούν με ναυλωμένα Πούλμαν από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής» :

15/4/2010

ΕΡΕΤΡΙΑ – ΚΑΝΗΘΟΥ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

        Αναχώρηση από το Μουσείο Ερέτριας στις 8:15 με τις ομάδες ΒΟΛΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του 1ου και 2ου Δ.Σ Ερέτριας και θα έρθουν στο Κλειστό και ανοιχτό γήπεδο Ποδοσφαίρου της Κανήθου. 

19/4/2010

1ο ΠΟΥΛΜΑΝ: ΚΑΡΥΣΤΟΣ – ΚΡΙΕΖΑ – ΑΛΙΒΕΡΙ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

         Αναχώρηση από το ΚΤΕΛ ΚΑΡΥΣΤΟΥ στις 7:45 με τις ομάδες  Ποδοσφαίρου του 1ου και 2ου Δ.Σ ΚΑΡΥΣΤΟΥ. Στη συνέχεια θα πάει στο Δ.Σ ΚΡΙΕΖΩΝ όπου θα πάρει την ομάδα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και θα έρθουν στο γήπεδο 5Χ5 του Αλιβερίου.

2ο ΠΟΥΛΜΑΝ: ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ – ΑΥΛΩΝΑΡΙ – ΒΙΤΑΛΑ – ΚΥΜΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

         Αναχώρηση από το Δ.Σ ΑΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ με την ομάδα ΒΟΛΕΙ   ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ στις 7:45. Στη συνέχεια θα πάει στο ΔΣ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ από όπου θα πάρει  την ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ. Συνεχίζοντας θα πάει στο ΔΣ ΒΙΤΑΛΩΝ από όπου θα πάρει τις ομάδες ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ και  ΒΟΛΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ και θα έρθουν στην Κύμη.

21/4/2010

1ο ΠΟΥΛΜΑΝ: ΠΟΛΙΤΙΚΑ – ΨΑΧΝΑ – Ν. ΑΡΤΑΚΗ – ΚΑΝΗΘΟΥ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

         Αναχώρηση από το Δ.Σ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 7:30 με την ομάδα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Στη συνέχεια πάει στη ΓΕΦΥΡΑ ΨΑΧΝΩΝ από όπου θα πάρει τις ομάδες ποδοσφαίρου του 2ου και 3ου Δ.Σ ΨΑΧΝΩΝ, μετά θα πάει στο 3ο Δ.Σ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ όπου θα πάρει την ομάδα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και θα έρθουν στην ΚΑΝΗΘΟ.

2Ο ΠΟΥΛΜΑΝ: ΒΑΣΙΛΙΚΟ – ΛΑΜΨΑΚΟΣ – ΚΑΝΗΘΟΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

         Αναχώρηση από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ του ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ  με τις ομάδες ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του 1ου, 2ου  και 3ου Δ.Σ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, στη συνέχεια θα πάει στο Δ.Σ ΛΑΜΨΑΚΟΥ από όπου θα πάρει την ομάδα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και θα έρθουν στην Κάνηθο.

22/4/2010

ΚΡΙΕΖΑ – ΑΛΙΒΕΡΙ – ΒΑΣΙΛΙΚΟ – ΚΑΝΗΘΟ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

         Αναχώρηση από το Δ.Σ ΚΡΙΕΖΩΝ στις 7:45 με την ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, στη συνέχεια θα πάει στο ΑΛΙΒΕΡΙ και από τη διασταύρωση προς ΧΑΛΚΙΔΑ θα πάρει τις ομάδες ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ του 1ου Δ.Σ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ και την ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ του 2ου Δ.Σ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ , συνεχίζοντας θα πάει στο ΒΑΣΙΛΙΚΟ  

όπου από την εκκλησία του ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ    θα πάρει την ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ του 3ου Δ.Σ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ και θα έρθουν στην Κάνηθο.

23/4/2010

1Ο ΠΟΥΛΜΑΝ: ΤΡΙΑΔΑ – ΨΑΧΝΑ – ΠΕΙΡΑΪΚΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

         Αναχώρηση από το Δ.Σ ΤΡΙΑΔΑΣ στις 9:00 με την ομάδα ΒΟΛΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ, στη συνέχεια πηγαίνει στη ΓΕΦΥΡΑ ΨΑΧΝΩΝ και παίρνει τις ομάδες ΒΟΛΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ του 2ου και 3ου ΔΣ ΨΑΧΝΩΝ και πηγαίνουν στο γήπεδο ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ.

2Ο ΠΟΥΛΜΑΝ: ΒΑΣΙΛΙΚΟ- ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΛΑΜΨΑΚΟΣ- ΔΑΚ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

      Το πούλμαν θα αναχωρήσει από την εκκλησία του ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ στις 8:30΄με τις ομάδες ΒΟΛΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ του 2ου και 3ου ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ στη συνέχεια πηγαίνει στο Δ.Σ του ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ μετά στο Δ.Σ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ από όπου παίρνουν τις ομάδες ΒΟΛΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ και πηγαίνουν στο ΔΑΚ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • 1) Τα Πούλμαν είναι ναυλωμένα και δεν χρειάζονται καταστάσεις.
  • 2) Ξεκινούν ακριβώς στην ώρα τους
  • 3) Τα σχολεία που θα επιβιβασθούν στη διαδρομή δεν αλλάζουν χώρο επιβίβασης και υπολογίζουν την ώρα αναχώρησης τους, βάσει της ώρας αναχώρησης από την αφετηρία.
  • 4) Σε περίπτωση που κάποιο Σχολείο εμφανιστεί ακριβώς στην ώρα του στον χώρο αναχώρησης και δεν έχει φθάσει το Πούλμαν παρακαλούμε να επικοινωνήσετε αμέσως με τα τηλέφωνα:

2221 0 86565

2221 0 22056

6997068965

  • 5) Υπεύθυνος για τους αγώνες ΒΟΛΕΙ στην Ιστιαία θα είναι ο κ. Κούτρας Ιωάννης και στους Αγώνες ΜΠΑΣΚΕΤ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ο κ. Ανδρίτσος Δημήτριος.
  • 6) Υπεύθυνος για τους αγώνες ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ στο Αλιβέρι ο κ. Φραγκούλης Μανώλης
  • 7) Υπεύθυνη για τους αγώνες ΒΟΛΕΙ και ΜΠΑΣΚΕΤ στην Κύμη η κα Ζαφειροπούλου και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ο κ. Αντωνίου Γιώργης.

   Όλα τα άλλα Σχολεία θα μετακινηθούν με τους τρόπους που αναφέραμε σε προηγούμενα έγγραφά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων