Feed
Άρθρα
Σχόλια

Από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής  λάβαμε το παρακάτω έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλου 151- 15 / 3 /2010 που υπογράφει ο προϊστάμενος  ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ:

“Επειδή δημιουργήθηκαν ορισμένα ερωτηματικά σχετικά με τις μετακινήσεις των μαθητών σας επαναλαμβάνουμε τα κάτωθι:

  • 1. Τα σχολεία έχουν την αποκλειστική ευθύνη του τρόπου και του μέσου που θα μετακινήσουν τις ομάδες τους στους αγωνιστικούς χώρους.
  • 2. Αν η μετακίνηση γίνει με το ΚΤΕΛ με ΑΣΤΙΚΟ ή και με τα δύο αυτά μέσα θα δοθούν καταστάσεις των μετακινουμένων και το οικονομικό μέρος βαρύνει το Γ.Φ.Α
  • 3. Αν η ΟΕΣΑ κρίνει ότι θα πρέπει κάποια σχολεία να τα μετακινήσει η ίδια με ναυλωμένα Πούλμαν θα το πληροφορηθείτε με το πρόγραμμα των αγώνων.

      Στην περίπτωση αυτή ο έλεγχος του Πούλμαν είναι ευθύνη του Γ.Φ.Α το οποίο θα ενημερώσει εγγράφως τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής. Ο τρόπος όμως που θα κάθονται οι μαθητές, η είσοδος και η έξοδος από το Πούλμαν είναι ευθύνη των συνοδών οι οποίοι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία.

  • 4. Το σχολείο μπορεί να μετακινήσει τους μαθητές του με οποιονδήποτε άλλον τρόπο αξιοποιώντας και την Σχολική επιτροπή.
  • 5. Σε καμία περίπτωση να μην ζητηθούν χρήματα από τους μαθητές για μετακινήσεις σχετικά με τους αγώνες.
  • 6. Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι οι καταστάσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν φτάσει στο γραφείο μας το αργότερο μέχρι 24/3/2010. Ακόμη σας παρακαλούμε να επιβεβαιώνετε με ένα τηλεφώνημα στο ΓΦΑ ότι η κατάσταση του Σχολείου σας έχει φτάσει στο Γραφείο μας.”

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων