Feed
Άρθρα
Σχόλια

Στα πλαίσια των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας και σχετικών εγκυκλίων, διοργανώνουμε, με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν. Εύβοιας, ημερίδα η οποία απευθύνεται στους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων του Νομού μας και η οποία μετά την επιτυχή πρώτη αντίστοιχη για τη αντισεισμική άμυνα (που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα στις 6/11/2009) ολοκληρώνει την επιμόρφωση των Διευθυντών στα θέματα αυτά.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα στις 26 Φεβρουαρίου 2010 ημέρα Παρασκευή από τις 9.00 – 14.00 στο χώρο του Δημοτικού θεάτρου Παπαδημητρίου και θα έχει ως θέμα την «Οργάνωση της Πολιτικής Άμυνας των Σχολικών Μονάδων».
Θα γίνουν εισηγήσεις για την :
• «Πυρασφάλεια των εκπαιδευτικών μονάδων» από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Εύβοιας, με εισηγητές τους Αλωνιάτη Γεώργ., Υποπυραγό και Λιάσκο Κ., Ανθυποπυραγό.
• «Πρόληψη ατυχημάτων στα σχολεία» από τον Αναπληρωτή Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Ι. Στ. Παπαδόπουλο.
• «Σύγχρονη αντίληψη για τη διαχείριση κινδύνων και κρίσεων » από τον Βερνίκο Στ. δημιουργό του προγράμματος «Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους» και Καθηγητή της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.
• «Εκπαίδευση στις βασικές πρώτες βοήθειες» από την Χονδρογιάννη Σ. πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.
Την ημερίδα θα παρακολουθήσουν οι Διευθυντές / ντριες των Δημοτικών σχολείων της Χαλκίδας και της ευρύτερης κοντινής περιοχής (σχολεία 1ου γραφείου), υποχρεωτικά από 3/θέσια και πάνω. Σε περίπτωση προσωπικής αντικειμενικής δυσκολίας μπορεί να συμμετέχει ένας/μία εκπαιδευτικός αντί του Διευθυντή /της Διευθύντριας. Οι Διευθυντές / ντριες των δημοτικών σχολείων των υπολοίπων περιοχών της Εύβοιας από 3/θέσια και πάνω προαιρετικά, με προσωπική δαπάνη μετακίνησης.
Παρακαλούμε να δηλώσετε τηλεφωνικά (2221073410) το όνομα αυτού που θα παρακολουθήσει την ημερίδα (Διευθυντή /ντριας ή αντικαταστάτη /τριας) ως την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010 ώστε να παραλάβετε το υλικό για τα σχολεία σας, κατά τη διάρκεια της ημερίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων