Feed
Άρθρα
Σχόλια
  • Ανέβηκε ήδη τη διεύθυνση http://1grpe.eyv.sch.gr/ η Εγκύκλιος Νο 12 – η πρώτη εγκύκλιος του 2010- που περιλαμβάνει 29 Θέματα . Θα σας συνιστούσαμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο ώστε να επισκεφτείτε «το δέκα το καλό» το ηλεκτρονικό περιοδικό του 10ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας αλλά και να διαβάσετε το θέμα 2 με τίτλο: « Το νομικό Πλαίσιο και οι οδηγίες χρήσης των εκπαιδευτικών Ιστολογίων», το θέμα 3 με τίτλο «Νέα κατώτατα όρια για τις δημόσιες συμβάσεις» αλλά και το θέμα 10 με τίτλο «Χρηματική εντολή ποσού 435.000,00€».
  • Στην κατηγορία ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ – ΔΡΑΣΕΙΣ περιλαμβάνονται 11 ενδιαφέροντα θέματα που προσωπικά θα ιεραρχούσαμε ως πιο σημαντικά το θέμα 19 με τίτλο «Έγκριση εκπαιδευτικού προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής της ΤΡΑΜ Α.Ε.», το θέμα 22 με τίτλο «Επίσκεψη στο Πλουτάρχειο Ιστορικό και Πολιτιστικό Πάρκο Χαιρώνειας και το Κέντρο Εικονικής Πραγματικότητας και Πολυμέσων» αλλά και το θέμα 12 με τίτλο «Έναρξη μετάδοσης Τηλεοπτικού Προγράμματος της Διεύθυνσης Εκπαιδευτικής Ραδιο Τηλεόρασης από την ΕΡΤ3».
  • Στην κατηγορία ΣΥΝΕΔΡΙΑ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ περιλαμβάνονται 7 θέματα. Θα προτείναμε να διαβάσετε με προσοχή το θέμα 29 με τίτλο « Σεμινάριο στο γνωστικό αντικείμενο της Γλώσσας ». ΣΧΕΤ : 2/08-01-2010, Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων – Περιφερειακή Διεύθυνση Π.Ε. & Δ.Ε. Εκπαίδευσης – Σχολικός Σύμβουλος 2ης Περιφέρειας Ν. Εύβοιας και το θέμα 23 με τίτλο «Πρόσκληση σε σεμινάριο». ΣΧΕΤ : Αρ.Πρ.: 2/8-1-2010 Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας – Σχολική Σύμβουλος ΠΕ11 Τσαμίτα Ιωάννα

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων