Feed
Άρθρα
Σχόλια

  H υποβολή των αιτήσεων για α) μετάθεση εκτός και β) εντός νομού καθώς και γ) για οριστική τοποθέτηση  θα διενεργηθεί από 5/11/2009 έως 30/11/2009.

ΑΙΤΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

Όλοι οι εκπαιδευτικοί που διορίστηκαν το έτος 2009 καθώς κι εκείνοι που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ (δηλ. δεν έχουν οργανική θέση από τα προηγούμενα έτη) θα πρέπει να κάνουν οπωσδήποτε Αίτηση Οριστικής Τοποθέτησης, διαφορετικά δε θα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν προτιμήσεις σχολείων, όταν ανακοινωθούν τα οργανικά κενά. Οι εκπαιδευτικοί αυτοί στις αιτήσεις τους δε θα αναγράφουν προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ /ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

 

Προκειμένου για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται στο Γραφείο έχοντας συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, διαφορετικά δε θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις.

Όσον αφορά τα δικαιολογητικά για:

ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Για την απόδειξη του τόπου και της φύσης της εργασίας του/της συζύγου πρέπει να υποβληθούν κατά περίπτωση τα παρακάτω  δικαιολογητικά (άρθρο 16,παρ.6 του Π.Δ.50/96,):

α) Προκειμένου περί υπαλλήλων του δημοσίου ή ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ ή του υπόλοιπου δημόσιου τομέα απαιτείται βεβαίωση της υπηρεσίας τους, από την οποία να προκύπτει ότι ο/η σύζυγος υπηρετεί οργανικά κι όχι με απόσπαση στο συγκεκριμένο τόπο,  που ζητούν να μετατεθούν.

β) Προκειμένου περί εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα ή ελεύθερων επαγγελματιών β.1)απαιτείται βεβαίωση του ασφαλιστικού τους φορέα (ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΟΓΑ κλπ) από την οποία να προκύπτει ότι ο/η σύζυγος εργάζεται στον τόπο, που ζητείται η μετάθεση, τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης και είναι ασφαλισμένος/η στον οικείο ασφαλιστικό φορέα.

Ειδικά, και μόνο, β.2) για τις περιπτώσεις όπου παρουσιάζεται αδυναμία από τον αρμόδιο Φορέα για την έκδοση της σχετικής βεβαίωσης κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (μέχρι και 30-11-2009) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν επικυρωμένα αντίγραφα των ενσήμων από τα οποία επίσης να προκύπτει ότι ο/η σύζυγος εργάζεται στον τόπο, που ζητείται η μετάθεση, τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Στην περίπτωση αυτή μαζί με τα επικυρωμένα αντίγραφα ενσήμων ο/η ενδιαφερόμενος /η θα πρέπει να υποβάλλει μια υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία θα δηλώνει τα εξής:

«Δηλώνω υπεύθυνα ότι έχουν τακτοποιηθεί όλες οι ασφαλιστικές μου εισφορές προς το…… (ταμείο που είναι ασφαλισμένος /η) μέχρι και 30-11-2009»

Η ημερομηνία της υπεύθυνης δήλωσης θα είναι η 30η Νοεμβρίου 2009 ασχέτως της ημερομηνίας που θα υποβληθεί η αίτηση μετάθεσης.

Και για τις 2 παραπάνω περιπτώσεις εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα ή ελεύθερων επαγγελματιών ο τόπος εργασίας, η ημερομηνία έναρξης και η διευκρίνιση ότι ο εργαζόμενος «συνεχίζει να εργάζεται έως  σήμερα» παρακαλούμε να διευκρινίζεται και με βεβαίωση του εργοδότη (στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει αυτοαπασχόληση).

γ) τέλος, προκειμένου περί ανέργων προσκομίζεται σχετική βεβαίωση από τον οικείο ασφαλιστικό φορέα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να προσέρχονται εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών:

12/11/2009

1)ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΕΡΥΣΙ

2)ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΑΙΤΗΣΗ

3)ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΟΣΩΝ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ Α, Β, Γ.

13/11/2009

1)ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΕΡΥΣΙ

2)ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΑΙΤΗΣΗ

3)ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΟΣΩΝ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι.

16/11/2009

1)ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΑΙΤΗΣΗ

2)ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΑΙΤΗΣΗ

3)ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΟΣΩΝ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ Κ, Λ.

17/11/2009

1)ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΕΡΥΣΙ

2)ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΑΙΤΗΣΗ

3)ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΟΣΩΝ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ Κ, Λ.

18/11/2009

1)ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΑΙΤΗΣΗ

2)ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΟΣΩΝ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ Μ.

19/11/2009

1)ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΑΙΤΗΣΗ

2)ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΟΣΩΝ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ.

20/11/2009

1)ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΑΙΤΗΣΗ

2)ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΟΣΩΝ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΠΟ Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω.

23/11/2009 -27/11/2009

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΑΙΤΗΣΗ

Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση, διαφωνία ως προς τις ημερομηνίες οφείλετε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη των μεταθέσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων