Feed
Άρθρα
Σχόλια

Το Κ.Π.Ε. Μουζακίου, στα πλαίσια του Θεματικού Έτους «Ενέργεια, Ανανεώσιμες Πηγές και Τοπικές Κοινωνίες», θα διοργανώσει τριήμερο επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα «Ορθολογική χρήση και Εξοικονόμηση Ενέργειας στο περιβάλλον μας» στις 11 έως 13 Δεκεμβρίου 2009 (Παρασκευή απόγευμα – Κυριακή μεσημέρι) για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης των Νομών Εμβέλειάς του.

Το Σεμινάριο θα περιλαμβάνει:

Α) Εισηγήσεις που αφορούν την παραγωγή, την κατανάλωση, τη διαχείριση και τις επιπτώσεις της Ενέργειας στο περιβάλλον, την ορθολογική χρήση της και την εξοικονόμησή της στο περιβάλλον μας.

Β) Παιδαγωγικές δραστηριότητες Π.Ε. που αναδεικνύουν τα θέματα αυτά και τα προσεγγίζουν για περισσότερη γνώση και ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον.

Γ) Εργασίες που υλοποιήθηκαν σε Περιβαλλοντικά Προγράμματα σχολείων του Δικτύου Π.Ε. «Η Ενέργεια στο Περιβάλλον του Παιδιού».

Το Κ.Π.Ε. Μουζακίου θα καλύψει τα έξοδα διατροφής και διαμονής των εκπαιδευτικών, ενώ τα έξοδα μετακίνησής τους θα βαρύνουν τους ίδιους. Οι εκπαιδευτικοί θα διαμένουν σε τρίκλινα δωμάτια στον ξενώνα του Κ.Π.Ε. και θα σιτίζονται στις εγκαταστάσεις του.

Από κάθε Διεύθυνση Εκπαίδευσης θα επιλεγούν δύο (2) εκπαιδευτικοί ως τακτικοί και δύο (2) ως αναπληρωματικοί για να συμμετάσχουν στο Σεμινάριο και τα στοιχεία τους θα γνωστοποιηθούν στο Κ.Π.Ε. μέχρι τις 18 Νοεμβρίου στο FAX: 2445043363 ή στο email: kpemou@otenet.gr.,

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων