Αρχική » ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ » ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Πρόσφατα σχόλια

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

  Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (ΤΕΦΑΑ) και τον Δήμο Βόλου συνδιοργανώνει Συνέδριο Φυσικής Αγωγής με τίτλο «Στρατηγικές ενίσχυσης του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής για την υγεία και την κοινωνική ένταξη στο σχολείο για όλους», το οποίο θα διεξαχθεί στον Βόλο 11-12/5/2018.
  Στο πλαίσιο αυτό καλεί μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής (ΠΕ11), που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες (Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) σε όλη τη χώρα να υποβάλουν περιλήψεις διδακτικών σεναρίων μέχρι 500 λέξεις, στη φόρμα που επισυνάπτεται. Τα σενάρια που θα επιλεγούν θα παρουσιασθούν στο Συνέδριο με μορφή ανηρτημένων ανακοινώσεων (posters).

  Σχετικές πληροφορίες εδώ

  Σαν σήμερα

  1. 28/01/1976: Η δημοτική γλώσσα καθιερώνεται επισήμως στην εκπαίδευση και στη δημόσια διοίκηση, επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, έπειτα από εισήγηση του υπουργού Παιδείας, Γεώργιου Ράλλη.

  Σκακιστική άσκηση

  Translate

  Top
   
  Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
  Αντίθεση
  Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων