Απρ 15 2013

Άρθρα του/της ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩ

ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

Κάτω από: ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παρόλο που η Αταλάντη είναι μία κωμόπολη του νομού Φθιώτιδας, έχει παρατηρηθεί μία σχετική απομάκρυνση από τον υπολογιστή και τα video games και τόσο οι μεγαλύτεροι σε ηλικία όσο και τα παιδιά επιδίδονται στον αθλητισμό.Ο σύλλογος Λοκρός Αταλάντης στεγάζει σχεδόν όλα τα παιδιά της Αταλάντης και των γύρω περιοχών . Περιλαμβάνει πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων , όπως βόλεϋ, μπάσκετ, τέννις, ρυθμική γυμναστική , aerobics, πιλάτες , ενόργανη γυμναστική , καθώς και τμήματα παραδοσιακών χορών.Κυρίως οι ομάδες μπάσκετ και βόλεϋ έχουν καταφέρει να διακριθούν σε υψηλές θέσεις . Αυτό είναι πιστεύω που παρακινεί όλο και περισσότερα παιδιά να συμμετάσχουν σε μία ομάδα , να συνεργάζονται με άλλα άτομα και το σημαντικότερο από όλα να καλλιεργείται η ευγενής άμιλλα μεταξύ των συμπαικτών.Οι ομάδες προπονούνται σε ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια της Φθιώτιδας , στο κλειστό γυμναστήριο Αταλάντης και καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για την ανοδική πορεία του συλλόγου τους .
Επειδή ο Λοκρός δεν έχει καταφέρει να δημιουργήσει τμήμα ποδοσφαίρου , υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι , όπου πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου εξασκούν το χόμπι τους .
Είναι πολύ σημαντικό για τους κατοίκους μίας πόλης όπως της Αταλάντης να είναι σε μεγάλο βαθμό αφοσιωμένοι με τον αθλητισμό . Δεν είναι σύνηθες το φαινόμενο, καθώς στις μεγάλες πόλεις οι άνθρωποι προτιμούν άλλα πράγματα για να ασχοληθούν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση