Μαρ 28 2013

Άρθρα του/της ΤΕΤΡΙΜΕΛΗ ΜΑΓΔΑ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Κάτω από: ΣΧΟΛΙΚΑ ΝΕΑ

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με αφορμή την εθνική μας επέτειο για την έναρξη της Ελληνικής επανάστασης ενάντια στον Τουρκικό ζυγό, που κράτησε 400 ολόκληρα χρόνια.
Το Ελληνικό έθνος κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς πολεμικά εφόδια και οργάνωση κατάφερε να αντισταθεί στη μεγάλη Οθωμανική αυτοκρατορία, να ανακτήσει σταδιακά την ελευθερία του και να δημιουργήσει ανεξάρτητο κράτος.
Όταν ο αγώνας είναι δίκαιος και διεξάγεται για ιδανικά όπως η ελευθεριά και η ανεξαρτησία,στο τέλος πάντα δικαιώνεται.
Πρέπει ως γνήσιοι απόγονοι των αγωνιστών του 21 να αγωνιζόμαστε για τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας και παράλληλα για έναν καλύτερο κόσμο όπου θα επικρατεί η ειρήνη και η αλληλεγγύη ανάμεσα στους ανθρώπους.

4 σχόλια μέχρι τώρα




4 σχόλια προς “ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ”

  1.   ΛΥΤΡΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗστο 09 Απρ 2013 στις 6:23 πμ     Απάντηση1

    Ωραίο το άρθρο σου αλλά είναι πολύ φτωχό! Θα έπρεπε να έχεις γράψει πιο μεγάλο άρθρο ειδικά για την εθνική μας εορτή! Απορώ τί πολιάσχολο πρόγραμμα έχετε?! Εμείς τι να πούμε που είμαστε και Μουσικό και έχουμε πιο πολλές ώρες από έσας!!!
    Από μια πρόταση για Καραϊσκάκη, Κολοκοτρώνη, Μπουμπουλίνα, Μαυρογένους, Μπότσαρη, Παπαφλέσσα, Μαυροκορδάτο, Κανάρη, Μιαούλη και μια λέξη για Γενίτσαρους, Χαράτσια και Δουλεία θα έφταναν να γράψεις ένα σωρό …

  2.   ΤΕΤΡΙΜΕΛΗ ΜΑΓΔΑστο 10 Απρ 2013 στις 9:59 πμ     Απάντηση2

    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΗΣΑ ΠΩΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΑΣΧΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ..!!!!

  3.   ΣΟΥΡΟΠΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑστο 10 Απρ 2013 στις 10:03 πμ     Απάντηση3

    Εσεις ασχολειστε με πραγματα που σας αρεσουν οπως η μουσικη για αυτο και επιλεξατε τη φοιτηση σας στο μουσικο σχολειο.Εμεις φοιτουμε σε κανονικο Γυμνασιο και δεν επιλεγουμε μαθηματα.Σχετικα με το συγκεκριμενο αρθρο της συμμαθητριας μου, πιστευω πως με λιγα λογια και μεστα εδωσε την ουσια του εορτασμου της εθνικης γιορτης και μας εκανε ολους κοινωνους στα ιδανικα και τις αξιες του εθνους μας.

  4.   ΛΥΤΡΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗστο 23 Απρ 2013 στις 6:40 πμ     Απάντηση4

    Κορίτσια δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σας αλλά πυστεύω ότι θα μπορούσες να γράψεις περισσότερα πράγματα. Με πείραξε ιδιέτερα που ισχυρίζεστε πως έχετε πολυ βεβαρημένο πρόγραμμα, και δεν μπορείτε να γράψετε η/και να σχολιάσετε αρθρα. Ρωτήστε και την υπεύθυνη του προγράμματός σας!!!

Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *