Ιαν 26 2013

Άρθρα του/της ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩ

Ομάδα βόλει Γυμνασίου Αταλάντης.

Κάτω από: ΣΧΟΛΙΚΑ ΝΕΑ

Φέτος τοΓυμνάσιο  Αταλάντης συνέθεσε μία σχολική ομάδα βόλει .Ο καθηγητής της γυμναστικής , σε συνεργασία με τον διευθυντή του σχολείου μας , θεώρησαν ότι  η δημιουργία μιας τέτοιας ομάδας ήταν πολύ καλή ιδέα. Έτσι , μαθήτριες από τη δευτέρα και από την τρίτη τάξη του Γυμνασίου ,οι οποίες γνώριζουν βόλει, καθώς είναι μέλη και της τοπικής ομάδας του αθλητικού συλλόγου<< ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ>>, πήραν μέρος στη σχολική ομάδα. Το σχολικό πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 20 Δεκεμβρίου 2012 και η ομάδα του σχολείου μας έπαιξε αγώνα με την ομάδα του Γυμνασίου  των Λιβανατών ,ενός γειτονικού χωριού.Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά.Παρόλα αυτά ,η ομάδα μας κατάφερε να νικήσει σχετκά εύκολα το παιχνίδι , καθώς ήταν περισσότερο προετοιμασμένη από την αντίπαλη ομάδα .Οι υπόλοιποι μαθητές του σχολείου μας  ζητωκραύγαζαν για τη νίκη της ομάδας  και οι παίκτριες έδωσαν υποσχέσεις και για  άλλες  νίκες στο μέλλον!!!!!

7 σχόλια μέχρι τώρα




7 σχόλια προς “Ομάδα βόλει Γυμνασίου Αταλάντης.”

  1.   ΖΗΣΗΣ ΗΛΙΑΣστο 13 Φεβ 2013 στις 7:29 πμ     Απάντηση1

    Συμφωνω οτι πρεπει να γινονται στα σχολεια διαφορες αθλητικες δραστηριοτητες και να παιρνουν μερος ολα τα παιδια και ηθελα να τονισω οτι γυμναστικη ειναι απαραιτητη για τη σωματικη μας κατασταση. Επισης θελω να σας προτεινω να κανετε περισσοτερα μαθηματα μουσικης γιατι ειναι μια τεχνη και μπορει να τη μαθει οποιοσδηποτε και βοηθαει στη χαλαρωση

  2.   ΦΥΤΣΙΛΗ ΜΑΡΙΑστο 13 Φεβ 2013 στις 8:09 πμ     Απάντηση2

    Συγχαριτήρια για την ομάδα του σχολείου σας!!!Η ιδέα να φτιάξετε μια ομάδα βόλεϊ ήταν πολύ έξυπνη γιατί είναι γνωστό πλέον σε όλους ότι ο αθλητισμός δεν γυμνάζει μόνο το σώμα αλλά και το μυαλό του ανθρώπου.Συγχαριτήρια και πάλι στην ομάδα σας!!! 🙂

  3.   ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜστο 14 Φεβ 2013 στις 3:50 μμ     Απάντηση3

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ ,ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΣΤΕΦΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

  4.   ΘΩΔΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣστο 19 Φεβ 2013 στις 7:33 πμ     Απάντηση4

    Συγχρητηρια για την ομαδα που φτιαξατε!Ευχομε να σας δουμε σε καμια εκδρομη μας η σας και να πεξουμε κανενα ματσακι ποδοσφαιρο και παλι bravo σας!Πολλα ατομα απο εμας ασχολουνται με τον αθλητισμο ειμαστε ολοι Body, και σας ευχομε καλλες εξετασεις!

  5.   ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣστο 26 Φεβ 2013 στις 7:12 πμ     Απάντηση5

    συνχαρητηρια σας ευχομαι και αλλες πολλες νικες και θα θελαμε  να παιχουμε μαζι σας 1 αγωνα!!!

  6.   ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣστο 27 Φεβ 2013 στις 7:30 πμ     Απάντηση6

    Συγχαρητήρια σας εύχομαι και άλλες πολλές νίκες για να κάνετε το σχολείο σας  πολύ υπεράνω, ώστε να σας υπολογίζουν σαν σχολείο. Θα θέλαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι ώστε να δούμε ποσό καλοί είστε. Πιστεύω ότι θα σας νικήσουμε γιατί εμείς ασχολούμαστε πολύ περισσότερο καιρό με τα αθλήματα γιατί αγαπάμε πολύ τον αθλητισμό. Για παράδειγμα ο διεθνής μπασκετμπολίστας Γιάννης Μπουρούσης .     

  7.   ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣστο 06 Μαρ 2013 στις 8:26 πμ     Απάντηση7

    Συγχαρητήρια για την ομάδα σας εύχομαι να έχετε πολλές νίκες. Εμένα μου αρέσει πολύ ο αθλητισμός γιατί γυμνάζει το σώμα, σε κάνει πιο δυνατό και βοηθά την υγεία σου. Σε κάνει να βγαίνεις από το σπίτι και να κάνεις καινούργιες φιλίες. Αν και εγώ προτιμώ την ποδηλασία λόγω της ελευθερίας που σου δίνει.

Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *