Ιαν 19 2013

Άρθρα του/της apseftoura

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ

Κάτω από: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ  ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΖΗΤΗΜΑ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ  ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ  ΤΗΝ  ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ, Π.Χ. ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, Η ΗΛΙΚΙΑ, Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ Η ΥΓΕΙΑ.

.ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ!!

Μία απάντηση μέχρι τώρα




Μια Απάντηση προς “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ”

  1.   ΑΜΠΡΑΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣστο 19 Φεβ 2013 στις 7:08 πμ     Απάντηση1

    Σωστή η ιδέα σου αλλά μάλλον πρέπει να προσέξεις τις, ίσως, καταφατικές ιδέες σου απέναντι στο internet το οποίο δεν είναι φτιαγμένο για κλοπές προσωπικών δεδομένων αλλά κάποιοι το έφτασαν εκεί…την συγκεκριμένη ημέρα φαίνεται κάπως σωστή ιδέα ι ακόμα και ιδεολογία αλλά χωρίς κάποιος να θέλει να δημοσιευτούν τα προσωπικά του δεδομένα αλλά να συνεχίσει να κινείται επώνυμα όπως εμείς στο διαδίκτυο δεν θα έπρεπε να υπάρξει κάποιο μέσο αντί HUCK!

Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *