Young Explorers

Exploring Englsih with a taste of technology

Στ’ Δημοτικού! Keep calm and … Welcome!

Απρ 20209

Αν είσαι μαθητής της έκτης δημοτικού …. τότε έχεις έρθει  στο σωστό μέρος !!

Εδώ θα βρεις  διαδικτυακό ψηφιακό υλικό για να εξασκηθείς  στα Αγγλικά και θα έχεις και την ευκαιρία   να συνεργαστείς  με τους συμμαθητές σου, να συμμετέχεις σε ομαδικές εργασίες , να διαβάσεις ενδιαφέροντα άρθρα και να διασκεδάσεις παίζοντας  διαδραστικά παιχνίδια!

Αρχικά, λίγα πράγματα διαδικαστικά! Οι αναρτήσεις που αφορούν την τάξη σας βρίσκονται στην κατηγορία  ΣΤ ‘ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.  Κάθε καινούργια δραστηριότητα θα αναρτάται εκεί και στην αρχική σελίδα του blog και εσείς θα πρέπει, αφού την  ολοκληρώσετε, να μου τη στείλετε  στο e mail που σας έχω δώσει!

Σαν πρώτη δραστηριότητα , θα ήθελα πρώτα να παρακολουθήσετε ένα βιντεάκι που μας έρχεται από τον Καναδά! Ελπίζω να σας αρέσει! θα το βρείτε εδώ 

Η Δραστηριότητα αυτής της εβδομάδας είναι, αφού παρακολουθήσετε το βίντεο,να γράψετε ένα μικρό σημείωμα 2-3 γραμμών σε κάποιο φίλο/ συγγενή/ γνωστό που λόγω των περιοριστικών μέτρων  δεν μπορείτε να  δείτε από κοντά. Τι θα του λέγατε ?

Your  task is to write a short note ( 2-3 lines) to a relative/ friend /classmate that you can’t meet due to the restricted measures. What do you say to him/her ? How do you feel? Ask him how does he/she feel.

 

 

 

 

 

από κάτω από: ΣΤ ΤΑΞΗ| με ετικέτα ,  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στ’ Δημοτικού! Keep calm and … Welcome!    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Kατηγορίες

Μετάφραση-DICTIONARY

European Radio Logo

Translate- Μετάφραση



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων