Περί Διατροφής

Ιστότοπος για τη διατροφή, τα τρόφιμα και την υγεία

Ημερήσια εκδρομή στο κτήμα «Οινογένεσις» στο Ν. Δράμας!

Μαρ 201219

Επισκεφτήκαμε σήμερα το οινοποιείο «Οινογένεσις» στο Δοξάτο Δράμας, δημιουργία του Μπάκη Τσάλκου, εραστή της οινοποίησης σπουδαίων κρασιών. Μας ξενάγησαν στον, μακεδονικής αρχιτεκτονικής, πανέμορφο χώρο τους η Φανή Τσάλκου και ο Θόδωρος Τσελεπώνης, άνθρωποι που δουλεύουν με μεράκι για το αμπέλι και τον οίνο.   Αφού περιηγηθήκαμε στους χώρους οινοποίησης, εμφιάλωσης και φύλαξης των κρασιών, δοκιμάσαμε τα υπέροχα κρασιά τους «Φεγγίτες» και «Σκέρτσο» και μείναμε εντυπωσιασμένοι από τα αρώματα και τις εξαιρετικές τους γεύσεις. Οι μαθητές και οι καθηγήτριες της ειδικότητας Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία τους οικοδεσπότες και να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο σημαντικό, επιχειρηματικό τους έργο, που συμβάλει τα μέγιστα στην οικονομία αλλά στον πολιτισμό της οινοφόρας περιοχής της Δράμας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ώρα πήγε…

Ο καλός μας ο καιρός…

booked.net

Ακολουθήστε… την «άχνη» μας στο facebook

Ακολουθείστε (την ..."άχνη") μας...

instagram

Ακολουθείστε μας στο Instagram

Healthy Tips

Εμπλουτίστε την καθημερινή διατροφή σας με την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών διαφορετικών χρωμάτων για να παραλάβετε βιταμίνες και άλλα φυτοχημικά συστατικά, ουσίες πολύτιμες για την υγεία σας!

Η κατανάλωση 10 καρυδιών κάθε μέρα βοηθά την καρδιά και τις αρτηρίες και συμβάλλει εναντίον του διαβήτη και του καρκίνου.

Βάζετε στα φαγητά σας διατροφικά βότανα, όπως δενδρολίβανο, φασκομηλιά, μαντζουράνα, εστραγκόν και ρίγανη. Σας προσφέρουν έτσι ουσίες που ωφελούν την υγεία και παρατείνουν τη νεότητα.Η κατανάλωση σοκολάτας σχετίζεται με μείωση του κινδύνου για καρδιακή προσβολή, διαβήτη και εγκεφαλικό επεισόδιο. Προτιμάτε τη σοκολάτα πλούσια σε κακάο, φτωχή σε ζάχαρη και λίπη.

Μάρτιος 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ   Απρ »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Θερμιδομετρητής

Αρχείο δημοσιεύσεων

Στο ιστολόγιο αυτό μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δράσεις και τα μαθήματα της ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς, να παρακολουθείτε νέα σχετικά με τη διατροφή και τα τρόφιμα, καθώς και να εκφράζετε τις απορίες και ερωτήματά σας σχετικά με αυτά. 
 

Αρχείο δημοσιεύσεων

Translate



Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων