Περί Διατροφής

Ιστότοπος για τη διατροφή, τα τρόφιμα και την υγεία

Από παχυσαρκία το «γύρισε» σε ανορεξία!

Μάι 20114

Οι γιατροί της δίνουν μόλις 6 μήνες ζωής!

Κάποτε ήταν η πιο παχύσαρκη έφηβη της Μεγάλης Βρετανίας. Υποβλήθηκε σε γαστρικό bypass και τώρα πάσχει από ανορεξία και η ζωή της έχει τεθεί σε σοβαρό κίνδυνο.

Η Malissa Jones, 21 ετών, έχασε τόσο πολύ βάρος που τώρα ζυγίζει μόλις 50,8 κιλά. Τέσσερα χρόνια πριν, προτού υποβληθεί στην επέμβαση, οι γιατροί την προειδοποιούσαν ότι έπρεπε να κάνει κάτι για τα 216 κιλά της!

Της είπαν ότι έπρεπε να χάσει τουλάχιστον 127 κιλά, διαφορετικά θα πέθαινε στους επόμενους μήνες. Τώρα η ζυγαριά «γέρνει» από την αντίθετη πλευρά για τη Malissa από το Selby του North Yorkshire με τους γιατρούς να προσπαθούν να την πείσουν να αυξήσει την ποσότητα τροφίμων που καταναλώνει καθημερινά, διαφορετικά κινδυνεύει να πεθάνει μέσα στους επόμενους 6 μήνες.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε… την “άχνη” μας στο facebook

Ακολουθείστε (την ..."άχνη") μας...

instagram

Ακολουθείστε μας στο Instagram

Η ώρα πήγε…

Healthy Tips

 

 

 

Η αντιοξειδωτική δράση του ροδιού είναι 3 φορές μεγαλύτερη από του κόκκινου κρασιού και του πράσινου τσαγιού. Τα ρόδια χρωστούν την ισχυρή αντιοξειδωτική τους δράση στα φυτοθρεπτικάτης οικογένειας των φλαβονοειδών, όπως οι ανθοκυανίνες, το ελαγικό οξύ και οι τανίνες.

Καταναλώνετε ρόδια καθημερινά όταν είναι η εποχή τους.

Πίνετε ένα ποτήρι χυμό ρόδι (χωρίς πρόσθετη ζάχαρη) 1-2 φορές την εβδομάδα όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

Εμπλουτίστε την καθημερινή διατροφή σας με την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών διαφορετικών χρωμάτων για να παραλάβετε βιταμίνες και άλλα φυτοχημικά συστατικά, ουσίες πολύτιμες για την υγεία σας!

Η κατανάλωση 10 καρυδιών κάθε μέρα βοηθά την καρδιά και τις αρτηρίες και συμβάλλει εναντίον του διαβήτη και του καρκίνου.

Βάζετε στα φαγητά σας διατροφικά βότανα, όπως δενδρολίβανο, φασκομηλιά, μαντζουράνα, εστραγκόν και ρίγανη. Σας προσφέρουν έτσι ουσίες που ωφελούν την υγεία και παρατείνουν τη νεότητα.Η κατανάλωση σοκολάτας σχετίζεται με μείωση του κινδύνου για καρδιακή προσβολή, διαβήτη και εγκεφαλικό επεισόδιο. Προτιμάτε τη σοκολάτα πλούσια σε κακάο, φτωχή σε ζάχαρη και λίπη.

Μάιος 2011
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Αρχείο δημοσιεύσεων

Στο ιστολόγιο αυτό μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δράσεις και τα μαθήματα της ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς, να παρακολουθείτε νέα σχετικά με τη διατροφή και τα τρόφιμα, καθώς και να εκφράζετε τις απορίες και ερωτήματά σας σχετικά με αυτά. 
 

European Radio Logo

Αρχείο δημοσιεύσεων

Translate



Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων