Περί Διατροφής

Ιστότοπος για τη διατροφή, τα τρόφιμα και την υγεία

Πανελληνίες εξετάσεις

Ύλη πανελλαδικώς εξεταζόμενου μαθήματος «Αρχές βιολογικής γεωργίας» 2018-2019 στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/exetastea-ylh-epal/632-exetastea-ylh-epal-biologikh-gewrgia

Ύλη πανελλαδικώς εξεταζόμενου μαθήματος «Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις» 2018-2019 στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/exetastea-ylh-epal/124-exetastea-ylh-epal-sygchrones-gewrgikes-epicheirhseis

 

Μάθημα: Αρχές βιολογικής γεωργίας

Θέματα 2018: Στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2018/EXETASEIS-2018/them_biogeo_epal_c_hmer_180616.pdf

Μάθημα: Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις

Θέματα 2018: Στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2018/EXETASEIS-2018/them_sygeo_epal_c_hmer_180612.pdf

Η ύλη των πανελληνίων εξετάσεων στα μαθήματα της Ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων & Ποτών με το παλαιό αλλά και με το καινούριο σύστημα στον παρακάτω σύνδεσμο:.

Ύλη Τεχνολογίας Τροφίμων & Ποτών

Μάθημα: Αρχές επεξεργασίας τροφίμων

Θέματα 2009: them_arxtrof_epal_c_hmer_no_0906

Θέματα 2010: PANELLADIKES-2010-EPAL-ARCES-EPEXERGASIAS-TROFIMWN-KLIMAKA

Θέματα 2011: them_arxtrof_epal_c_hmer_no_1106

Θέματα 2012: them_arxtrof_epal_c_hmer_no_1206

Θέματα 2013: 2013-arxes-epexergasias-trofimwn-themata-epal

Θέματα 2014: them_arxtrof_epal_140617

Θέματα 2015: Arxes epeksergasia_trofimon_2015_epal_panellinies_net

Θέματα 2016: epeksergasia_trofimon_2016_epal_panellinies_net

Θέματα 2017: them_arxtrof_epal_c_hmer_150617
Μάθημα: Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων

Θέματα 2012 : them_ygastrof_epal_c_hmer_no_1206

Θέματα 2011: them_ygastrof_epal_c_hmer_no_1106

Αφήστε μια απάντηση

Η ώρα πήγε…

Ο καλός μας ο καιρός…

booked.net

Healthy Tips

Η κατανάλωση 10 καρυδιών κάθε μέρα βοηθά την καρδιά και τις αρτηρίες και συμβάλλει εναντίον του διαβήτη και του καρκίνου.

Βάζετε στα φαγητά σας διατροφικά βότανα, όπως δενδρολίβανο, φασκομηλιά, μαντζουράνα, εστραγκόν και ρίγανη. Σας προσφέρουν έτσι ουσίες που ωφελούν την υγεία και παρατείνουν τη νεότητα.Η κατανάλωση σοκολάτας σχετίζεται με μείωση του κινδύνου για καρδιακή προσβολή, διαβήτη και εγκεφαλικό επεισόδιο. Προτιμάτε τη σοκολάτα πλούσια σε κακάο, φτωχή σε ζάχαρη και λίπη.

Ακολουθήστε… την «άχνη» μας στο facebook

Ακολουθείστε (την ..."άχνη") μας...
Σεπτέμβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούν    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Θερμιδομετρητής

Αρχείο δημοσιεύσεων

Στο ιστολόγιο αυτό μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δράσεις και τα μαθήματα της ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς, να παρακολουθείτε νέα σχετικά με τη διατροφή και τα τρόφιμα, καθώς και να εκφράζετε τις απορίες και ερωτήματά σας σχετικά με αυτά. 
 

Το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο
European School Radio

Αρχείο δημοσιεύσεων



Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων