Περί Διατροφής

Ιστότοπος για τη διατροφή, τα τρόφιμα και την υγεία

Αρχές επεξεργασίας τροφίμων (Γ Τροφίμων)

 

Μάθημα «Αρχές επεξεργασίας τροφίμων

Κανόνες συντήρησης των τροφίμων στο οικιακό ψυγείο

 

 

 

 

Μάθημα «Αρχές επεξεργασίας τροφίμων

 

Βρείτε   ΕΔΩ  το βιβλίο του μαθήματος μέσω του ψηφιακού σχολείου.

 

Κεφάλαιο 1ο:
Η φύση των τροφίμων

 

Μάθημα «Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων

Κεφάλαιο 1ο: Μικροοργανισμοί

 

Λύσε το σταυρόλεξο

https://crosswordlabs.com/embed/1-17731

 

 

Μάθημα «Αρχές επεξεργασίας τροφίμων»

Κεφάλαιο 1ο: Ένζυμα

 

Παίξτε κρεμάλα με όρους του 1ου κεφ.

https://learningapps.org/display?v=p8pq9cptc20

 

Μάθημα «Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων»

Κεφάλαιο 2ο: Μέθοδοι συντήρησης τροφίμων

 

Μάθημα «Αρχές επεξεργασίας τροφίμων»

Κεφάλαιο 2ο: Συντήρηση με χρήση χαμηλών θερμοκρασιών

 

Μάθημα:»Αρχές επεξεργασίας τροφίμων»

Κεφάλαιο 2ο: Προσθήκη ζάχαρης και αλατιού ως μέθοδος συντήρησης τροφίμων

 

 

Μάθημα:»Αρχές επεξεργασίας τροφίμων»

Κεφάλαιο 2ο: Κάπνισμα-Πρόσθετα

 

Μάθημα «Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων»

Κεφάλαιο 2ο: Ζυμώσεις

 

Μάθημα «Αρχές επεξεργασίας τροφίμων»

Κεφάλαιο 9ο: «Παστερίωση γάλακτος»

 

Μάθημα:»Αρχές επεξεργασίας τροφίμων»

Κεφάλαιο 10ο: Κρέας

Αφήστε μια απάντηση

Η ώρα πήγε…

Ο καλός μας ο καιρός…

booked.net

Healthy Tips

Η κατανάλωση 10 καρυδιών κάθε μέρα βοηθά την καρδιά και τις αρτηρίες και συμβάλλει εναντίον του διαβήτη και του καρκίνου.

Βάζετε στα φαγητά σας διατροφικά βότανα, όπως δενδρολίβανο, φασκομηλιά, μαντζουράνα, εστραγκόν και ρίγανη. Σας προσφέρουν έτσι ουσίες που ωφελούν την υγεία και παρατείνουν τη νεότητα.Η κατανάλωση σοκολάτας σχετίζεται με μείωση του κινδύνου για καρδιακή προσβολή, διαβήτη και εγκεφαλικό επεισόδιο. Προτιμάτε τη σοκολάτα πλούσια σε κακάο, φτωχή σε ζάχαρη και λίπη.

Ακολουθήστε… την «άχνη» μας στο facebook

Ακολουθείστε (την ..."άχνη") μας...
Δεκέμβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Θερμιδομετρητής

Αρχείο δημοσιεύσεων

Στο ιστολόγιο αυτό μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δράσεις και τα μαθήματα της ειδικότητας Τεχνολογίας Τροφίμων του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς, να παρακολουθείτε νέα σχετικά με τη διατροφή και τα τρόφιμα, καθώς και να εκφράζετε τις απορίες και ερωτήματά σας σχετικά με αυτά. 
 

Το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο
European School Radio

Αρχείο δημοσιεύσεων

Translate



Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων