
Μόλις ξεκίνησε η υπαίθρια τάξη μας
Μιλήσαμε στα δέντρα,τα χάιδεψαψε, τους δώσαμε πεταχτά φιλάκια,χορέψαμε, τα ακούσαμε της μας είπαν….
Διαβάσαμε παραμύθι, συλλέξαμε κλαδάκια τα ομαδοποιήσαμε ,ζωγραφίσαμε με τα κλαδιά και πήραμε και απουσίες…Καλά για πρώτη μέρα!
Υπαίθρια τάξη 2: Τα παιδιά αφού καλημέρισαν τον ήλιο ,τα σύννεφα ,τα φυτά άκουσαν στην παρεούλα μουσική που παράγουν τα φυτά και έπαιξαν μουσική στους αγαπημένους τους φίλους -δεντράκια, Μετά καταγραφή των φυτών στην αυλή και διαπίστωση την ανάγκη αρχικά για λουλούδια….και τέλος ύστερα από πρόταση των παιδιών ζωγραφίκή του αγαπημένου δέντρου της αυλής και για κλείσιμο όπως πάντα άλλη μια φορά ευχαριστία στη φύση….Μέχρι την επόμενη φορά….
Υπαίθρια τάξη συνέχεια…..
Εικαστικές δημιουργίες σε ομάδα με φυσικά υλικά και μια σειρά από αποστολές ( συλλογή φυσικού υλικού, αναγνώριση των φυλλοβόλων και των αειθαλών δέντρων, μίμηση, κινητικά παιχνίδια, μουσική).






