Συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «The way to sustainability» του Global School Alliance

Global project logo 1

Το Νηπιαγωγείο μας συμμετέχει για πρώτη φορά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «The way to sustainability» στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικτύου Global School Alliance. Η Παγκόσμια Σχολική Συμμαχία (ή GSA) ενώνει παθιασμένους εκπαιδευτικούς από όλο τον κόσμο κάτω από τον κοινό στόχο της παροχής παγκόσμιας μάθησης στους μαθητές. Συνδυάζοντας τη διαδικτυακή συνεργασία και τις καθηλωτικές εμπειρίες, τα μέλη μπορούν να αναπτύξουν μετασχηματιστικές διεθνείς συνεργασίες και αυθεντικές εμπειρίες μάθησης.

Το Νηπιαγωγείο μας πλέον αποτελεί επίσημο μέλος αυτής της Παγκόσμιας Σχολικής Συμμαχίας και με ενθουσιασμό ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση για να συμμετέχουμε στο περιβαλλοντικό έργο. Ιδρυτές αυτού του έργου είναι η Άννα Μαγκιώση από την Ελλάδα και ο Mehmed Hodzha από την Τουρκία. Στόχος του προγράμματος είναι ότι ο δρόμος προς τη βιωσιμότητα είναι προτεραιότητα όλων μας αν θέλουμε να ζούμε σε έναν πράσινο και υγιή πλανήτη και να έχουμε καλύτερη ποιότητα ζωής. Το έργο έχει διάρκεια 6 μήνες από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο και αφορά τις ηλικίες 4-18 ετών καθώς όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε για να διατηρήσουμε το περιβάλλον μας πιο καθαρό και πράσινο.

https://www.canva.com/design/DAF6_35nz-I/F1Ofgpc67ilPIaxQV8ACQw/view?utm_content=DAF6_35nz-I&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=editor

https://www.canva.com/design/DAGJtLPQQq8/U5hDzVhOhCLoTPYyL2HvyA/view?utm_content=DAGJtLPQQq8&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=editor

Πιστοποιητικό συμμετοχής στην STEM Discovery Campaign 2024

Την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 λάβαμε ευχαριστήριο μήνυμα και το πιστοποιητικό συμμετοχής στην καμπάνια που διοργανώνεται από το Scientix (STEM Discovery Campaign 2024).

Dear Foteini,

We are delighted to announce the successful completion of the 2024 STEM Discovery Campaign. With more than 700,000 participants and 4600 activities taking place during the campaign across Europe and beyond, you have contributed to make this year’s campaign a great success.

You can find more detailed information in the visuals below:

Βεβαίωση

Thank you for all your efforts to inspire learners’ interest in STEM.

We look forward to seeing you in future Scientix activities and campaigns!

Kind regards,

The Scientix team

Bravo Schools 2024!!!

Την φετινή σχολική χρονιά το 3ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης, Ολοήμερο Τμήμα, συμμετείχε στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Bravo Schools 2024, μια πρωτοβουλία in action for a better word «Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο» που συνιστά μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την προώθηση των 17 Παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης στην ελληνική κοινωνία επιδιώκοντας την ενεργό συμμετοχή των Υπεύθυνων Οργανισμών και των Ενεργών Πολιτών για την υιοθέτηση υπεύθυνων πρακτικών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής μας.

Στα Bravo Schools 2024 συμμετείχαν 310 σχολεία με 470 εκπαιδευτικές προτάσεις και τη συμμετοχή 29.100 μαθητών και με τη συμμετοχή 38.361 ενεργών πολιτών.

Η συμμετοχή μας βασιζόταν στον στόχο 17 «Συνεργασία για τους στόχους» με τίτλο

«The way to sustainability» του Διεθνούς Δικτύου Global School Alliance

https://bravo-schools.inactionforabetterworld.com/schools-practices/ekpaideytiko-programma-quot-way-sustainabilityquot-toy-globa.4622.html



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου