Υπουργός Παιδείας και Ανεστραμμένη τάξη

kerameos-kalesma-sto-dialogo

Σε ανάρτησή της στο Facebook η υπουργός Νίκη Κεραμέως αναφέρθηκε στην Ανεστραμμένη τάξη και ξαφνικά το αγαπημένο μας εκπαιδευτικό μοντέλο έγινε και δημοφιλές. Η ανάρτηση δημοσιεύτηκε και σχολιάστηκε από το εκπαιδευτικό ιστολόγιο Alfavita. Ας ελπίσουμε να δοκιμαστεί και να εφαρμοστεί με επιτυχία από πολλούς και πολλές συναδέλφους. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και το βιβλίο μας για την Ανεστραμμένη τάξη.

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Ένα σχόλιο στο Υπουργός Παιδείας και Ανεστραμμένη τάξη

  1. Κύριε Μακροδήμο, παρακολουθώ τις αναρτήσεις και τα βίντεο που έχετε, από τότε που άρχισα να ενδιαφέρομαι για την ψηφιακή πλευρά της εκπαίδευσης. Μόλις έγινε πέρυσι το πρώτο λοκντάουν (Μάρτιος 2020) έφτιαξα ένα ιστολόγιο για την υποστήριξη των συναδέλφων του σχολείου μου σχετικά με την ηλεκτρονική τάξη. Το blog και μία σελίδα του αφιερωμένη στην ανεστραμμένη τάξη, στην προσπάθειά μου να δείξω στους συναδέλφους του σχολείου μου τις σύγχρονες εξελίξεις στα ψηφιακά μέσα: https://kousmet.blogspot.com/
    https://kousmet.blogspot.com/p/blog-page_30.html

    Με ενθουσίασε από την αρχή η ιδέα της ανεστραμμένης τάξης, πρώτα την έμαθα από ξένα αγγλόφωνα site και μετά ανακάλυψα εσάς και άλλους συναδέλφους που είχατε ασχοληθεί.
    Εύχομαι να καταφέρουμε να εφαρμόσουμε τη μέθοδο (ήδη υπήρχε ως πρακτική και στα σενάρια που καταθέσαμε στην επιμόρφωση Τ4Ε) με τη δική σας και άλλων συναδέλφων τη βοήθεια.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.