Φτωχός και Άγιος – Ένα ιστολόγιο για τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη από μαθητή της Β΄ Γυμνασίου

Στη σελίδα https://blogs.sch.gr/moulotsios, μπορείτε να δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον ιστολόγιο αφιερωμένο στον Έλληνα πεζογράφο Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη.

Το ιστολόγιο είναι δημιουργία του Σωκράτη, ετών 14 και μαθητή της Β΄ Γυμνασίου, στο πλαίσιο του διαγωνισμού «100 χρόνια μετα..» (http://www.i-create.gr).

Μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια που αξίζει υποστήριξη και προβολή.

Να σημειωθεί, ότι όλες οι σελίδες του ιστολογίου είναι προϊόν ατομικής δουλειάς του μαθητή και όχι copy-paste.

Συγχαρητήρια Σωκράτη για την ιδέα και τη δουλειά σου!

(το βρήκα στο ιστολόγιο του Νίκου Π. Μιχαηλίδη)

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/ezavag/2011/05/13/%cf%86%cf%84%cf%89%cf%87%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%ac%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%e2%80%93-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84/

4 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

  1. Ευχαριστώ για την αναφορά. Μου δίνετε χαρά και κουράγιο για να συνεχίσω τη δουλειά στο blog μου.

    1. Φυσικά και πρέπει να συνεχίσεις … Ειλικρινά η δουλειά σου είναι καταπληκτική. Μακάρι να σε ακολουθήσουν και πολλοί συμμαθητές σου και να γίνετε “φάρος” στη χαοτική εποχή που ζούμε όλοι μας.
      Και μη διστάσεις να ζητάς βοήθεια, είτε από μένα, είτε από άλλους καθηγητές ή/και bloggers. Αυτή άλλωστε είναι η “μαγεία” του blogging.

      Και πάλι μπράβο σου !!

  2. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ! ΣΩΚΡΑΤΗ . Να είσαι καλά και ο ΧΡΙΣΤΟΣ να σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις την προσπάθειά σου και να εμπνέεις και άλλου συμμαθητές σου σε τέτοιες ανάλογες προσπάθεις. Η νεολαία χρειάζεται τέτοιες ενεργές προσωπικότητες που ενδιαφέρονται για τα αγνά, τα όμορφα, τα υψηλά ιδιανικά της πίστης και της πατρίδος και όχι να είναι πειθήνια και αβουλα όργανα των όποιων λαοπλάνων που προσπαθούν να τους θέσουν στον θανατηφόρο λήθαργο. Σε συγχαίρω και εγώ ως μαθητής της Α ΄Λυκείου για την προσπαθειά σου και μάλιστα με ένα τόσο όμορφο θέμα.Εμέις οι νέοι πρέπει να δραστηριοποιηθούμε και να μην φοβάσαι οποιεσδήποτε ειρωνίες και κοροιδέματα.Θα ήθελα να συνεργαστούμε καθώς και εγώ θα ξεκινήσω το δικό μου ιστολόγιο αύριο.Χαίρω πολύ Γεώργιος από Σέρρες.ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

    1. Γεώργιε καλησπέρα.
      Δεν ξέρω αν έγραψες το σχόλιό σου και στο blog του Σωκράτη, αλλά σίγουρα θα πρέπει να το κάνεις.
      Μπράβο για τα σχόλιά σου … Καλό ξεκίνημα και σε σένα …

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση