«

»

Δεκ 08 2011

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Δυνατότητα απεικόνισης γραφικών παραστάσεων με μια αναζήτηση στη Google

Τη δυνατότητα αναπαράστασης γραφημάτων περίπλοκων συναρτήσεων εγκαινίασε σήμερα η Google, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να εισάγουν τις μαθηματικές συναρτήσεις απευθείας στο πεδίο αναζήτησης όπου στη συνέχεια εμφανίζεται η γραφική παράσταση. Για τους λάτρεις των μαθηματικών πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα δυνατότητα, καθώς με τον τρόπο αυτό απλοποιείται πάρα πολύ η διαδικασία αναπαράστασης των γραφημάτων.

Όπως περιγράφει μηχανικός της Google, μπορεί κανείς να κάνει εύκολα zoom στη γραφική παράσταση που παράγεται για μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Επιπλέον μέσα από το πεδίο της αναζήτησης μπορούν να εισαχθούν παραπάνω από μία μαθηματικές συναρτήσεις χωρισμένες με κόμμα, συμπεριλαμβανομένων των τριγονομετρικών, εκθετικών και λογαριθμικών συναρτήσεων.

Τους τελευταίους μήνες η Google ενσωματώνει ολοένα και περισσότερες δυνατότητες στο κουμπί αναζήτησής της φτάνοντας σε ένα σημείο όπου πολλές διαδικασίες που γινόταν με εξειδικευμένα μέσα να απλοποιούνται στο έπακρο. Μερικές από αυτές είναι η ενημέρωση για τον καιρό, η εκτέλεση μαθηματικών πράξεων, μετατροπές μεταξύ όλων των μονάδων, παρακολούθηση πτήσεων και παραγγελιών, έλεγχος της ώρας σε συγκεκριμένα μέρη του κόσμου και πολλά άλλα.

Site: insidesearch.blogspot.com

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/ezavag/2011/12/08/%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ba%cf%8e%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%81/

Αφήστε μια απάντηση

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων