Νέο θέμα (theme) για την εμφάνιση των blogs μας.

Από εχτές ενεργοποίησα το νέο theme Graphene. Το θέμα αυτό το πρότεινα στην ομάδα υποστήριξης να μας το προσθέσουν. Η ομάδα το έβαλε στα διαθέσιμα θέματα και τους ευχαριστώ που ανταποκρίθηκαν. Ένα “μειονέκτημα” είναι ότι πολλά μηνύματα από το θέμα δεν είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά.

Βέβαια με κούρασε λίγο για να τα βάλω όλα (όσα μπόρεσα) στη θέση τους, αλλά το θέμα έχει πολλές παραμέτρους και έχει πολλές δυνατότητες.

Αλλαγή λοιπόν, για να αλλάξει λίγο και η διάθεσή μας η οποία με όσα συμβαίνουν σήμερα είναι πάρα … μα πάρα πολύ άσχημη.

Και πάλι να ευχαριστήσω την ομάδα υποστήριξης.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αφήστε σχόλιο.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/ezavag/2011/10/11/%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%b8%ce%ad%ce%bc%ce%b1-theme-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%ac%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-blogs-%ce%bc%ce%b1%cf%82/

3 σχόλια

  1. Καλημέρα.

    όπως θα διαπιστώσετε έχουν μεταφραστεί αρκετά από τα μηνύματα συστήματος του θέματος που χρησιμοποιείτε.

    1. Το είδα και ευχαριστώ. Είχα σκεφτεί να σας προτείνω να βοηθήσω στη μετάφραση (ως πληροφορικός) αλλά …. δίστασα 🙂
      Παρατηρώ ότι όταν προσπαθείς να απαντήσεις σε κάποιο σχόλιο, το πλαίσιο κειμένου για να γράψεις το σχόλιο ΔΕΝ είναι ενεργό. Αν θυμάμαι καλά πριν δεν συνέβαινε αυτό. Σε κανονικό σχολιασμό δεν υπάρχει πρόβλημα.

  2. Πολύ καλή επιλογή, συνάδελφε. Τυχαία βρήκα το θέμα, τυχαία και το post σου. Μόλις είναι και το δίκο μου blog onair θα σου στείλω link.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση