H αποκάλυψη με … pixels

Φανταστείτε το τέλος του κόσμου. Και ξεχάστε τις φυσικές καταστροφές, την ανθρώπινη ή θεϊκή επέμβαση, τους εξωγήινους ή τoυς κομήτες. Και δείτε την αποκάλυψη μέσα από τα μάτια του Γάλλου Franzose Patrick Jean, ο οποίος με το video clip του PIXELS την κάνει …πραγματικότητα στα 8bit και με πάρα πολλά pixels.

Παλιοί «γνωστοί» από 8μπιτα παιχνίδια ξεπροβάλουν από μια παλιά τηλεόραση και αλλάζουν τα πάντα. Ο Pac-Man, ο Donkey Kong και όλοι οι υπόλοιποι εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και σπέρνουν την «καταστροφή» στην Νέα Υόρκη, την μητρόπολη των ΗΠΑ.

Ο Donkey Kong, όπως και ο King Kong, θριαμβολογεί πάνω στο Empire State Building, ενώ τα ούφο από το παιχνίδι Space Invaders ίπτανται με …απειλητικές διαθέσεις στο νεοϋορκέζικο ουρανό.

Φαίνεται ότι το παριζιάνικο στούντιο “One More Production” δίνει μια τελευταία ευκαιρία στους ήρωες του παλιού 8μπιτου κόσμου να τραβήξουν ξανά την προσοχή μας, πριν εξαφανιστούν οριστικά μέσα στη λήθη του χρόνου.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/ezavag/2010/12/19/h-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%e2%80%a6-pixels/

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση