24 σχόλια στο “Συζητήσεις”

  1. Καλή μας αρχή!
    Σ` ευχαριστώ πολύ Βαγγέλη. Από βδομάδα έπονται και τα δικά σας ιστολόγια, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν χώρους προσωπικής έκφρασης, επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων αλλά και μιας πρώτης τάξεως “παιδαγωγικά εργαλεία για μας τους εκπαιδευτικούς. Μην διστάζετε να γράψετε τις σκέψεις σας. Είναι πολύ απλό. Συνδεθείτε και “αφήστε το σχόλιο σας”.

  2. Μπορεί να αναζωογονήσει το ενδιαφέρον αν συνδυαστεί με αποδέσμευση από το τη συνηθισμένη βιβλιοκεντρική και δασκαλοκεντρική μεθοδολογία . Δε ξέρω βέβαια αν θα μεταβάλει τις στερεότυπες μορφές ανάγνωσης ούτε αν λειτουργήσει πειστικά ως ερέθισμα για διαφορετική προσέγγιση του κειμένου .

  3. Είμαι λίγο επιφυλακτική, ίσως επειδή η ίδια δεν είμαι πολύ εξοικειωμένη και νομίζω ότι χάνεται κάτι από τη μαγεία και τνμ απόλαυση που προσφέρει ο “κλασικός” τρόπος ανάγνωσης.

  4. Να ευχαριστήσουμε ακόμη μια φορά τη δασκάλα μας κοθότι και εγώ επέτυχα στις εξετάσεις.
    Αγαπητοί συμμαθητές και δασκάλα κανονίστε μια τσιπρομάζωξη για τα επινίκια( πλάκα κάνω, να ξανασυναντυθούμε).
    ΜΙΝΑ , ξεκίνα την οργάνωση του παραπάνω άμεσα!!!

  5. Αναμενόμενη η επιτυχία του τμήματος χάρη στις άοκνες προσπάθειες τόσο των εμπνευσμένων συναδέλφων όσο και στην επιμονή και την υπομονή της επιμορφώτριάς μας . Πότε αρχίζει το Γ’ Επίπεδο Επιμόρφωσης ; Χαιρετισμούς σε όλους σας .

  6. Επιτέλους τερματίστηκε μια απίστευτα κουραστική και υποκριτική προσπάθεια. Ευτυχώς πέρασαν όλοι, καθώς είναι σίγουρο ότι δεν διορθώθηκαν τα γραπτά. Το υπουργείο, οι υπηρεσίες του και η απορρόφηση χρημάτων να ‘ναι καλά. Δύο τα θετικά:
    α) Γνωρίσαμε καλούς συναδέλφους και περάσαμε σχετικά καλά.
    β) Να ‘ναι καλά η Λίτσα που μας λυπήθηκε και δεν την πατήσαμε σαν τα άλλα τμήματα που δεν φτάνει ο κόπος του σχολείου και η κούραση της παρακολούθησης, είχαν και εργασίες για το σπίτι.

    Φιλιά σε όλους
    Βαγγέλης

  7. Ουρανία μου συγχαρητήρια για τη μετάθεση. Σε είδα στην κατάσταση. Θα ησύχασες τώρα φαντάζομαι.
    Το Πάσχα, πού αλλού; Στα χωριά μας. Να περάσεις κι εσύ καλά με την οικογένειά σου , σου εύχομαι.

Αφήστε μια απάντηση