ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ Ν. Ε. ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Σε έναν εικονικό πίνακα ανακοινώσεων  (Stixyboard),  μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα ηλεκτρονικά περιβάλλοντα για τη Ν. Ε. Λογοτεχνία, τα οποία περιέχουν χρήσιμο υλικό, αξιοποιήσιμο για τα σενάριά σας.

Το εργαλείο Stixy σας επιτρέπει να δημιουργείτε εικονικούς πίνακες ανακοινώσεων για την τάξη σας, οι οποίοι ονομάζονται Stixyboards. Εσείς και οι μαθητές σας μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες, σημειώσεις, σελιδοδείκτες (bookmarks) κτλ. χωρίς να υπάρχει περιορισμός στον τρόπο με τον οποίο θα οργανώσετε τις πληροφορίες σας πάνω στην επιφάνεια του πίνακα. Έχετε το δικαίωμα να δημιουργήσετε πολλαπλούς πίνακες ανακοινώσεων με διαφορετικές ρυθμίσεις εμφάνισης και να προσθέσετε σε κάθε έναν από αυτούς διαφορετικούς χρήστες. Συνεπώς, κάθε πίνακας συνδέεται μια ομάδα χρηστών, στην οποία μπορείτε επιπλέον να στέλνετε ειδοποιήσεις-μηνύματα.Οι πίνακες μπορούν να είναι δημόσιοι ή ιδιωτικοί.

Στην παρουσίαση που ακολουθεί με τίτλο 24 web 2.0 εργαλεία για την τάξη μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες και για τους πίνακες Stixyboard και για άλλα διαδικτυακά εργαλεία για την τάξη. Μια δημιουργία της ομάδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Τμήματος Πληροφορικής ΑΠΘ, του μαθήματος Τεχνολογίες Κοινωνικής Δικτύωσης στην Εκπαίδευση, με καθηγητή τον Γιώργο Παλαιγεωργίου.

Δημιουργήστε διαδικτυακά κολάζ με το πρόγραμμα Vuvox.

Αφήστε μια απάντηση