2013 – 2014: Παιδαγωγική ευθύνη συμμετοχής μαθητών στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου – Κόμικς – Διάκριση μαθήτριας (έπαινος) – Πρότυπο Πειραματικό ΓΕΛ Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά

Κατά το σχολικό έτος 2013 – 2014 η εκπαιδευτικός Βότση Ελένη που υπηρετούσε με απόσπαση στο  Πρότυπο και Πειραματικό ΓΕΛ Ιωνιδείου ανέλαβε την παιδαγωγική ευθύνη και τον συντονισμό συμμετοχής μαθητών του σχολείου στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου – Κόμικς “Οι νέοι σκιτσάρουν για την Ευρώπη”, που συνδιοργάνωσαν η Educartoon – η γελοιογραφία στην εκπαίδευση, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα “Ιστορική Έρευνα, Διδακτική και Νέες Τεχνολογίες” του Ιονίου Πανεπιστήμιου, η επιστημονική ένωση “Νέα Παιδεία”. Ο διαγωνισμός οργανώθηκε με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Η μαθήτρια του τμήματος Α3 της Α΄ τάξης Λυκείου Στέλλα Στεργιάδου του Πρότυπου Πειραματικού ΓΕΛ Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά διακρίθηκε για τη συμμετοχή της σε αυτόν τον διαγωνισμό αποσπώντας έπαινο στην κατηγορία γελοιογραφία. Η βράβευση υλοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2014 στο Ίδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης”.

https: //www.educartoon.gr

lyk-peir-ionid.att.sch.gr/diakriseis_math.html



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου

 

 

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.