Γιορτή της μητέρας

Αγαπημένες μανούλες,

Αν είστε εσείς που διαβάζετε αυτό το μήνυμα, τότε κάντε ένα βήμα πίσω, απομακρυνθείτε από την οθόνη σας και δώστε τη συσκευή σας στον μπαμπά, τη γιαγιά ή οποιονδήποτε άλλον είναι δίπλα σας για να διαβάσει στα παιδιά αυτό το μήνυμα! Ό,τι πούμε εδώ είναι έεεκπληξηηη!!!

Για τη μητέρα

Ποιος μας κράταγε αλήθεια

εννιά μήνες στην κοιλιά;

Ποιος μας γέννησε με πόνους,

μας αγκάλιαζε μωρά;

Ποιος μας φρόντισε με αγάπη,

στο πλευρό μας ξενυχτούσε;

Ποιος στη λύπη, στη χαρά μας

έκλαιγε, χαμογελούσε;

Τραιανού Άννα-Μαρία

Όμορφά μου παιδιά,

σήμερα, Κυριακή, είναι μια πολύ ξεχωριστή γιορτή, για ένα από τους πιο σπουδαίους και γενναίους ανθρώπους που γνωρίζουμε! Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει είναι η γιορτή της Μητέρας! Η μαμά, που είναι δίπλα μας στο παιχνίδι μας, τη χαρά μας, αλλά και στον πόνο ή τη στενοχώρια μας. Η μαμά, που δε λογαριάζει αν νυστάζει ή πεινάει όταν το μικρό της την έχει ανάγκη!

Σήμερα είναι μόνο μια μικρή αφορμή για να δείξουμε όλοι στις μανούλες μας, πόοοοσο πολύ τις αγάπαμε για όλα αυτά που μας προσφέρουν!

Δείτε την παρακάτω πολυμεσική αφίσα και πάρτε ιδέες για εκπλήξεις! Μπορείτε να τις οργανώσετε μόνοι σας, ή με τη βοήθεια του μπαμπά, των παππούδων, των αδερφών σας ή όποιον άλλο βρείτε να συνωμοτήσετε! Μπορείτε να της φτιάξετε ένα νόστιμο γλυκάκι, μια ξεχωριστή κατασκευή, να της απαγγείλετε ένα ποίημα ή απλά να της αφιερώσετε ένα τραγουδάκι.

Το σίγουρο είναι ότι όποια έκπληξη κι αν διαλέξετε οι μανούλες σας θα γίνουν πολύ πολύ ευτυχισμένες, γιατί η έκπληξη αυτή θα είναι από εσάς!