Φεβ 15 2013

Άρθρα του/της Ευαγγελία Νάκου

15/02/2013

Παρασκευή σήμερα και είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τη δεύτερη “δημιουργική” μαμά – αυτή τη φορά της Β` τάξης. Η κυρία Νίκη, μαμά της Θεοφανίας, μας έδειξε την τεχνική της χαρακτικής πάνω σε κηρομπογιά και τέμπερα, ενώ μας έμαθε ταυτόχρονα να γράφουμε “κρυφά” μηνύματα με άσπρη κηρομπογιά και να τα αποκαλύπτουμε περνώντας από πάνω αραιωμένη τέμπερα. Πόσα ξέρουν αυτές οι μαμάδες! Την ευχαριστούμε πολύ για τη δημιουργική δραστηριότητα. Πραγματικά διασκεδάσαμε πολύ!

Εμείς της Γ` τάξης, συνεχίσαμε το ίδιο μάθημα στα Μαθηματικά, ενώ την ώρα της Ευέλικτης Ζώνης ασχοληθήκαμε με τον κύκλο του νερού. Στα Εικαστικά φτιάξαμε χαρταετούς από ανακυκλωμένο χαρτόνι, σπίρτα, ζελατίνα, σύρμα πίπας και χρωματιστό χαρτί.

Καλό Σαββατοκύριακο!

2 σχόλια μέχρι τώρα




2 σχόλια προς “15/02/2013”

  1.   ELENIστο 17 Φεβ 2013 στις 11:22     Απάντηση1

    Κα Ευαγγελια,
    πολυ καλημερα σας… η μαθητρια σας και κορη μου ειναι απο εχθες το βραδυ με πονο στην κοιλια, αδιαθεσια και πονοκεφαλο. Δυστυχως δεν θα ερθει αυριο στο σχολειο και δεν θα γραψει και το τεστακι γλωσσας.
    θα ειμαστε υποχρεοι αν μας στειλετε τα μαθηματα στο ξεφωτο.
    Ευχαριστουμε…..
    ΥΓ. Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΙΛΑΚΙΑ

  2.   Ευαγγελία Νάκουστο 17 Φεβ 2013 στις 11:26     Απάντηση2

    Περαστικά σας! Αύριο το μεσημέρι θα έχετε και τα μαθήματα. Μην ανησυχείτε για το τεστ. Θα το γράψουμε μαζί μια άλλη ημέρα. Καλό απόγευμα.

Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *