Επίσκεψη Γ’ Γυμνασίου Αγρού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο – Εντυπώσεις και εμπειρίες από τα παιδιά

Το Μάρτη πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

20 σχόλια στο “Επίσκεψη Γ’ Γυμνασίου Αγρού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο – Εντυπώσεις και εμπειρίες από τα παιδιά

  1. Η εκδρομη δεν θα μπορουσε να ηταν κατι αλλο απο τελεια διοτι ηταν οργανωμενη κ πρωσηλωμενη σε ενα κ μονο σκοπο. Αρχικα μετα απο μια πολυωρη διαδρομη φτασαμε στην θεσσαλονικη που τοσο λαχταρουσαμε πηγαμε λοιπον στο ξενοδοχειο βολευτικαμε στα δωματια μας και την μεθεπομενη μερα λοιπον δεν θυμαμε ώρα ξεκινησαμε απο το ξενοδοχειο κ στο λεωφορειο διαλεγαμε σε ποια ομαδα θα παει ο καθενας ωστε να μαθει γι’αυτο που θελει. Ετσι χωριστηκαμε σε 3 ομαδες εγω πρωσωπικα διαλεξα να παω στην φιλοσοφικη σχολη που ηταν καταπληκτικη καθως ειδαμε τις αιθουσες που κανουν μαθημα οι φοιτητες, είδαμε πολλους φοιτητες κ φοιτητριες αλλα κ το μουσειο Εκμαγειων. Το μουσείο ειχε ομαρφα εκθεματα αντιθετα η ξεναγος μας δεν ηταν καθολου καλη, ηταν βαρετη κ ολη ανυπομονουσαμε πως κ πως να φυγουμε. Ευτυχώς όταν φυγαμε μια καθηγητρια μας ειχε την καλη διαθεση να μας δειξει τα κατατοπια μιας κ σπουδασε κ αυτη σε αυτο το πανεπιστημιο. Ετσι μας εδειξε την φοιτητικη εστια αλλα κ τις τουαλετες ααα κ ξεχασα να σας πω πως πριν μας ξεναγησουν οπουδηποτε μας εβαλαν στο αμφιθεατρο κ μας μιλησε μια εξαιρετη κυρια……….. την επομενη μερα οπως κ ολες τις αλλες μερες περασαμε αξεχαστα διασκεδασαμε κ γελασαμε παρα πολυ………..κ αυτο το οφειλουμαι στους τελειους κ υπομονετικους καθηγητεσ μας (κανταρελη,τζουμακη γιωργο,ευαγγελια ευαγγελακοπουλου,δρουνου χριστινα)
    !!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!

  2. Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ…………………………..ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΑΝ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΞΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ. ΕΚΕΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΣΕ ΜΑΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΥΣΤΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΚΜΑΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ……ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ……….. Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…………. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ…….

  3. H ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ……………………ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΛΙΔΟΥ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΦΟΙΤΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ

  4. οι εντυποσεις μου απο το πανεπιστημιο ηταν πολυ καλες ειδηκα στην αρχη που μας μιλησε η κυρια χρυσοβελιδου, μου ελησε καποιες σημαντικες απορειες που ειχα σχετηκα με την φοιτητηκη ζωη επισης μου αρεσε ο μετεορολογικος σταθμος του πανεπιστημιου γιατι εμαθα πως προβλεπουν τον καιρο κατι που ηταν πολυ σημαντικο για μενα.Ευχαριστουμε πολυ του καθηγητες μας για την πολυ ωραια εκδρομη και το πανεπιστημιο που μας δεχθηκε
    Χειμαριος Γερασιμος
    Τσιλιμπαρης Σπυρος

  5. Πρωτα απο ολα…η εκδρομη ηταν φανταστικη…!!!
    Φτασαμε λοιπον στην θεσσαλονικη μετα απο ωωωρεες ταξιδιου κ ξεκουραστηκαμε στο ξενοδοχειο που μειναμε…την επομενη μερα επισκευτηκαμε το αριστοτελειο πανεπιστημιο κ με την βοηθεια της κυριας Χρυσοβελιδου λυσαμε οσες αποριες ειχαμε…!!!Μετα πηγαμε κ στο μουσειο παλαιοντολογιας,ειδαμε καποια εκθεματα που ειχαν εκει κ ειδαμε τις ταξεις που κανουν μαθημα…Η ξεναγηση στο μουσειο ηταν πολυ ευχαριστη…ο χρονος κυλησε σαν νερο κ ετσι δεν βαρεθηκαμε…Αφου ολοκληρωσαμε την ξεναγηση στο πανεπιστημιο περασαμε μια υπεροχη μερα στην ομορφη αυτη πολη…Ααυταααα….
    Ευχαριστουμε για την ομορφη αυτη εκδρομηηη..!!
    ΤΕΛΟΣ…

  6. Καταρχην η εκδρομη ηταν τελειαααα!!! Μολις φτασαμε στο πανεπιστιμιο εντυπωσιαστηκαμε απο την αρχη…. Στη συνεχεια ενημερωθηκαμε απο την κ.Χρυσοβελιδου γενικα για το πανεπιστημιο.. Μας μιλησε για ολη την πανεπιστημιουπολη και τα μερη που φιλοξενουνται οι μαθητες… Υστερα μας μιλησε για οτιδηποτε πρεπει να ξερουμε.
    Μετα απο την ενημερωση αυτη χωριστηκαμε σε ομαδες και η καθε ομαδα πηγε σε διαφορους τομεις του πανεμιστημιου… Εμεις πηγαμε στο μουσειο της παλαιοντολογιας οπου εκει μας μιλησαν για διαφορα σχετικα θεματα… Μετα πηγαμε και ειδαμε διαφορα αποληθωμενα πραγματα οπως και ανθρωπινους σκελετους και ζωων. Αφου τελειωσε η ξεναγηση αποχωρησαμε προς αλλα ομορφα μερη της θεσσαλονικης…. Ευχαριστουμε τους καθηγητες μας: Τζουμ, Ευαγγελακοπουλου Δρουνου και Κανταρελη για τις υπεροχες στιγμες που ζησαμε… ΣΤΑΘΟΥΛΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ

  7. Οι εντυπωσεις απο την εκδρομη ειναι απιθανες.Περασαμε τελεια και πιστευω πως το Αριστοτελειο Πανεπιστημιο ειναι ενα απο τα καλυτερα και η Κυρια Χρισοβελιδου μας περιεγραψε πολλη αναλλητικα το Πανεπιστημιο και τις σπουδες που περιεχει το Πανεπιστημιο για τα πτυχεια και τα μεταπτυχειακα.Επισης στον μετεορολογικο σταθμο μας εδειξαν το πως μπορουμε να μαθουμε το καιρο.Ευχαριστουμε το Κ`Τζουμακη που εκανε τη προσπαθεια και μαθαμε για τον καιρο.Ευχαριστουμε επισης τους καθηγητες μας που μας συνοδευσανε!!!!!!
    ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ κ ΜΟΥΑΜΕΡ ΑΧΤΕΡ

  8. Παρασκευη πρωι,η ωρα 10:00.Επισκευτικαμε το Αριστωτελειο Πανεπιστημιο Θεσσαλονικης και ενημερωθηκαμε απο την κυρια Χρυσοβελιδου για καποια πραγματα σχετικα με τις σπουδες μας.Μας καθοδιγησε πολυ πιστηκα αλλα εμεις δεν ψαρωσαμε.Αν και σε μια στιγμη πιγαμε να ληγισουμε οταν μας ελεγε την ιστορια του κτηριου,το οποιο μας αφοισε πολυ καλες και συγκλονιστικες εντυπωσεις….by spres-grego..

  9. Η εκδρομη στην θασσαλονικη ηταν φανταστικαη!!!
    Περασαμε πολυ ωραια….Μαθαμε αρκετα πραγματα που αφορα το μελλον μας που μας βοηθησε αρκετα η κ. Χρισοβελιδου

  10. και μονο με την ιδεα οτι θα καναμε μια τετοια εκδρομη μετρουσαμε ολοι τις μερες….η μερα εφτασε και δεν το πιστευαμε κατα καποιο κουραστικο αλλα μαγικο τροπο φτασαμε επιτελους στην πανεμορφη θεσσαλονικη…..δεν αργισε η ημερα που θα επισκεπτομασταν το πανεπιστιμιο, εγω με την φιλη μου την αννα και μαζι με αλλα παιδια επισκεπτηκαμε την φιλοσοφικη σχολη,η ξεναγος ηταν λιγο κουραστηκη αλλα ταυτοχρονα καλη κ κατανοητη μαζι μας μαζι με την κυρια δρουνου περασε γρηγορα ο κουραστικος χρονος γιατι ηταν πολυ ευχαριστη ……..τελος παντων για να μην τα πολιλογουμαι περασαμαι καταπλικτηκα…..!!!!!!;)

  11. Μια ομάδα παιδιών επισκεύτηκε τη σχολή φυσικών επιστημών,συγκεκριμένα το τμήμα παλαιοντολογίας…Σε αυτη την ομάδα λοιπόν συμμετήχαμε κι εγώ με την Ασπα.Εκει παρακολουθήσαμε μια παρουσίαση σχετικά με την παλαιοντολογία την οποία την παρουσίαζε ενας απ’τους σπουδαστές του τμήματος.Στη συνέχεια μας ξενάγησαν στο μουσείο του τμήματος.Ηταν όλα πολυ ενδιαφέροντα και περάσαμε πολύ ωραία…
    Θα ήθελα επισης να προσθέσω οτι ο φοιτητής που μας έκανε την ξενάγηση ήταν πολύ ωραίο παιδί…!!!…

  12. Η εκδρομη ηταν πολυ ωραια οργανωμενη και περασαμε αξεχαστες στιγμες. Το πανεπηστιμιο που επισκεφθηκαμε ηταν τελειο και αυτα που μας ειπε η κυρια χρυσοβελιδου σχετικα με τα μαθηματα και γενικα πως λειτουργει το πανεπηστιμιο. Επισης μερικα παιδια επισκεφθηκαν τη φιλοσοφικη σχολη μπορω να πω οτι δεν ξετρελαθηκαμε με αυτα που ειδαμε αλλα καταταλα ωραια ηταν. Βεβαια πως να μην περασουμε ωραια με τετοιους καθηγητες συνοδους tzoum , evagel, droynoy , kantarelhs kala axexastes stigmes ti na leme twra……………………………………………………………….

  13. Γεια σας παιδες!
    για να μην τα πολυλογουμε, η εκδρομη ηταν μια αξεχαστη εμπειρια! Κ πιστευω πως ολλοι περασαμε παρα πολυ ωραια. Κ στο Αριστοτελειο πανεπιστημιο και γενικα παντου..
    τελος…….

  14. Η εκδρομή ήταν καταπληκτική μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, επίσκεψη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ήταν πολύ ενδιαφέρον. Η κυρί Χρυσοβαλλίδου με τις πληροφορίες που μας έδωσε μας οδήγησε σε εναν σωστο δρόμο μας είπαι πολλά πράγματα που δεν τα ήξαρα καν. Μετά την επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο χωριστήκαμε σε ομάδες και η κάθε ομάδα πήγε σε διαφορετικό, εγω πήγα στο Μουσείο Παλαιοντολογίας με λίγα λόγια ήταν απίθανο αυτό που είδα. Αυτή η εκδρομή θα μου μείνει αξέχαστη, γιατί πέρασα καταπληκτικά ειδικά που είχαμε συνοδούς το κ. Τζουμάκη, τον κ. Κανταρέκη, την κ. Δρουνου και την κ. Ευαγγελακοπούλου. Ήταν τέλεια αυτή την εκδρομή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ αλλά αυτό που θα θυμάμαι περισσότερο θα είναι οι καθηγητές που πήγαν μαζί μας….Ευχαριστώ τους καθηγητές που αφιέρωσαν χρόνο για να πργανώσουν αυτή την εκδρομή…….Με πολύ αγάπη Πατρίτσια Γκάλμαν!!!!

Αφήστε μια απάντηση