ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Απρ 202025

Γεια σας παιδιά!! Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!!! Υγεία, χαρά κι ελπίδα εύχομαι, για  να πάνε όλα καλύτερα. Και πολύ γρήγορα να ανταμώσουμε πάλι!!

Είμαι σίγουρη ότι περάσατε πολύ ωραία το Πάσχα με τους δικούς σας, κι ας μείνατε στο σπίτι!!

Κάνατε άλλωστε τόσο πολλά πράγματα με τα αδέλφια σας και με τους γονείς σας!! Από που να αρχίσω; Από τα κουλουράκια και τα τσουρέκια που σαν μικροί σεφ ζυμώσατε κι εσείς;  Aπό  τις υπέροχες και ξεχωριστές κατασκευές που φτιάξατε και τις μοιραστήκατε μαζί μας; Από τα όμορφα αυγά που βάψατε, από τις λαμπάδες που στολίσατε; Ακόμη και πασχαλινά παιχνίδια σκεφτήκατε για να περνάνε ωραία οι στιγμές στο σπίτι. Μπράβο και πάλι Μπράβο!!!

Όλα λοιπόν αυτά που φτιάξατε είναι συγκεντρωμένα σε ένα ψηφιακό βιβλίο που δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να το ξεφυλλίσετε και να το χαρείτε!!

Πατήστε πάνω στην εικόνα που ακολουθεί και το βιβλίο θα ανοίξει!

2 σχόλια στο άρθρο

“ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ”

  1. 26 Απριλίου, 2020 στις 17:49       Ευαγγελία Γαλαζουλα Έγραψε:

    Καλησπέρα. Αληθώς Ανέστη. Πολύ όμορφο το ψηφιακό βιβλίο. Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες. Επίσης πολύ όμορφες όλες οι δημιουργίες όλων των παιδιών. Κσι του χρόνου με υγεία και ευλογία στα σπίτια μας και καλή αντάμωση να έχουμε. Να είστε όλοι καλά!!!!!


  2. 27 Απριλίου, 2020 στις 08:24       ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Έγραψε:

    Ευχαριστούμε πολύ Εύα,αλλά χωρίς τη συμμετοχή των παιδιών και τη δική σας συμβολή και βοήθεια δε θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε και να εκθέσουμε τις δημιουργίες σας!!


Πρόσφατα σχόλια



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων