Αρχεία για Μάρτιος, 2020

Ώρα για παιχνίδι…. με τα αντικείμενα που φωτογραφίσατε και αρχίζουν από το γράμμα Φ, αλλά και ένα παζλ με το Φ!! Καλή διασκέδαση!!

Μαρ 202030

Δείτε στο LearningApps.org Δείτε στο LearningApps.org Δείτε στο www.jigsawplanet.com Κι ένα ακόμη παιχνίδι με εικόνες που αρχίζουν από το γράμμα”Φ” στον παρακάτω σύνδεσμο. Δεν έχετε παρά να “χτυπήσετε” τις εικόνες που αρχίζουν από “φ” και να μετρήσετε το σκορ σας!!  

από κάτω από: ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΗ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ώρα για παιχνίδι…. με τα αντικείμενα που φωτογραφίσατε και αρχίζουν από το γράμμα Φ, αλλά και ένα παζλ με το Φ!! Καλή διασκέδαση!!

Γεια σας παιδιά!! Kαι προχωράμε σιγά σιγά στην 4η Αποστολή μας.Επειδή οι συνθήκες είναι ιδανικές για πιτζάμα πάρτυ, δεν έχετε παρά να φορέσετε τις πιτζάμες σας και……Διαβάστε παρακάτω τις οδηγίες!! Περιμένουμε με ανυπομονησία να σας δούμε!!!!

Μαρ 202029
από κάτω από: CAMPING | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γεια σας παιδιά!! Kαι προχωράμε σιγά σιγά στην 4η Αποστολή μας.Επειδή οι συνθήκες είναι ιδανικές για πιτζάμα πάρτυ, δεν έχετε παρά να φορέσετε τις πιτζάμες σας και……Διαβάστε παρακάτω τις οδηγίες!! Περιμένουμε με ανυπομονησία να σας δούμε!!!!

Μες στο σπίτι ανακατεύω, πράγματα από Φ γυρεύω, για τον Άκη λεξικό, βοηθώ όσο μπορώ!! Και τον βοηθήσατε πάρα πολύ παιδιά τον Άκη Σπιτάκη να φτιάξει το λεξικό του!! Μπράβο σας!! Oι αφίσες με τις δημιουργίες σας είναι έτοιμες!!

Μαρ 202029
από κάτω από: ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΗ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μες στο σπίτι ανακατεύω, πράγματα από Φ γυρεύω, για τον Άκη λεξικό, βοηθώ όσο μπορώ!! Και τον βοηθήσατε πάρα πολύ παιδιά τον Άκη Σπιτάκη να φτιάξει το λεξικό του!! Μπράβο σας!! Oι αφίσες με τις δημιουργίες σας είναι έτοιμες!!

Έτοιμη και η αφίσα με τις εργασίες από την πρώτη δράση – αποστολή: ”Mένουμε Σπίτι …Μαζί!!! Όλοι μαζί σε μια αφίσα..όλοι μαζί για έναν κοινό σκοπό!

Μαρ 202029
από κάτω από: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έτοιμη και η αφίσα με τις εργασίες από την πρώτη δράση – αποστολή: ”Mένουμε Σπίτι …Μαζί!!! Όλοι μαζί σε μια αφίσα..όλοι μαζί για έναν κοινό σκοπό!

Αγαπητά μας παιδιά ετοιμαστείτε να γίνετε ντεντέκτιβ!!!

Μαρ 202027

3η Πρόκληση: Ο Άκης Σπιτάκης έχασε το λεξικό του Η τρίτη πρόκληση έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.Τα παιδιά θα πάρουν ένα μήνυμα με το βίντεο που ακολουθεί, μέσα από μια εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας, στο οποίο καλούνται να βρουν και να φωτογραφήσουν ένα αντικείμενο στο σπίτι τους που ξεκινά από […]

από κάτω από: ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΑΚΗ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αγαπητά μας παιδιά ετοιμαστείτε να γίνετε ντεντέκτιβ!!!

Με μεγάλη χαρά συγκεντρώσαμε τις εργασίες που μας στείλατε για την 25η Μαρτίου και σας τις προβάλουμε στο παρακάτω βίντεο. Σας ευχαριστούμε….

Μαρ 202026
από κάτω από: 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Με μεγάλη χαρά συγκεντρώσαμε τις εργασίες που μας στείλατε για την 25η Μαρτίου και σας τις προβάλουμε στο παρακάτω βίντεο. Σας ευχαριστούμε….

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ …ΜΑΖΙ!!!

Μαρ 202026

Διαπιστώνοντας την άμεση ανταπόκρισή σας στις δράσεις που οργανώσαμε μέσω του ιστολογίου μας,αποφασίσαμε τη συμμετοχή μας ως σχολείο στο έργο «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ…ΜΑΖΙ». Μέσα από αυτό το έργο εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές όλης της χώρας επικοινωνούν και εκφράζονται, σε μια προσπάθεια με κύριο στόχο την ενεργοποίηση των μαθητών και εκτός σχολικής τάξης. Εσείς το μόνο που […]

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ …ΜΑΖΙ!!!

Χρόνια Πολλά Ελλάδα – Χρόνια Πολλά σε όλους!!!

Μαρ 202025

https://www.youtube.com/watch?v=VrD9XYy4-kM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2omkvPewde5pWzUdY6DynDTgI6s2y-YUr8omXKlAaBQpobYAeqAGU3QCo

Δραστηριότητες 25ης Μαρτίου ………συνέχεια

Μαρ 202025

Δείτε στο www.jigsawplanet.com Δείτε στο LearningApps.org Δείτε στο LearningApps.org Δείτε στο LearningApps.org

από κάτω από: 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δραστηριότητες 25ης Μαρτίου ………συνέχεια

Η παρεούλα μας μεγάλωσε….Κι άλλοι φίλοι μας έστειλαν φωτογραφίες για να μας θυμίσουν ότι “μένουμε σπίτι” Κι ελπίζουμε ότι οι “ιππότες” του Αλέξανδρου που ήρθαν να νικήσουν τον κακό “ιό” να το κάνουν το συντομότερο!!

Μαρ 202024
από κάτω από: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η παρεούλα μας μεγάλωσε….Κι άλλοι φίλοι μας έστειλαν φωτογραφίες για να μας θυμίσουν ότι “μένουμε σπίτι” Κι ελπίζουμε ότι οι “ιππότες” του Αλέξανδρου που ήρθαν να νικήσουν τον κακό “ιό” να το κάνουν το συντομότερο!!
« Παλιότερα άρθρα

Πρόσφατα σχόλια



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων