Ενημέρωση σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων για το πρόγραμμα Erasmus+

Α. Εκδηλώσεις Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης στα Χανιά

Συγχαίρουμε τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία του νομού Χανίων για τη συμμετοχή τους στο 4ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Δημιουργικής Έκφρασης, που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά, όπου και παρουσιάστηκαν τα έργα που υλοποιούνται στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση και τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην Ενημερωτική Συνάντηση που πραγματοποιούν οι προωθητές της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, ώρα 12:00, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων για την καλύτερη ενημέρωση και προετοιμασία των σχολείων που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν προτάσεις για χρηματοδότηση στα πλαίσια του Erasmus+ για το έτος 2017, σύμφωνα και με το 15.1/12398/1/12/2016 έγγραφο της Π.Δ.Ε Κρήτης.

Β. Ενημέρωση Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων
Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των μαθητών στα προγράμματα Erasmus+ γίνεται μέσω των σχολείων τους. Όσα σχολεία επιθυμούν :
α) ενημέρωση του συλλόγου διδασκόντων, για τα χαρακτηριστικά των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που αφορούν τη σχολική εκπαίδευση και τις δυνατότητες συμμετοχής του σχολείου τους σε αυτά.
β) πληροφόρηση/υποστήριξη σε ζητήματα που αφορούν τη συμμετοχή του σχολείου σε προγράμματα Erasmus+ (ΚΑ1, ΚΑ2, etwinning)
μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων
email: europrogchan@sch.gr, τηλ. : 28210-47131.

 

Σχετικά  έγγραφα:

2016_12_07_erasmus_2,

12398 info day 2016_signed

Σχετικά με ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Erasmus+, Εκδηλώσεις, Χανιά. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.