Ευρωπαϊκά Προγράμματα Π.Δ.Ε. Δ.Ε. | * EU-PDEDE * European Projects Team

Ευρωπαϊκά Προγράμματα Π.Δ.Ε. Δ.Ε.

Έγγραφα Μετακινήσεων

Η διαδικασία έγκρισης των μετακινήσεων είναι η εξής:

Βήμα 1. Ο/Η εκπαιδευτικός με τον/την Διευθυντή/τρια του Σχολείου συγκεντρώνουν τα απαραίτητα έγγραφα όπως αναφέρονται στο αρχείο Εγχειρίδιο Μετακινήσεων 2017 για Σχολικές Εκδρομές – Μετακινήσεις ΔΕ στο εξωτερικό μαζί με το αντίστοιχο έντυπο:

ΚΑ2 ΑΙΤΗΣΗ-ΕΓΚΡΙΣΗΣ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ_ΚΑ2_υπόδειγμα-13_08_2017-2 (2)

KA1 ΑΙΤΗΣΗ-ΑΤΟΜΙΚΗΣ-ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ_ΚΑ1_υπόδειγμα-13_08_2017

ΚΑ1  ΑΙΤΗΣΗ-ΕΓΚΡΙΣΗΣ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ-VET-13_8_2017

Βήμα 2. Οι αιτήσεις μετακίνησης αποστέλλονται στην αντίστοιχη Διεύθυνση Εκπαίδευσης τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την ημερομηνία πραγματοποίησης της μετακίνησης.

Βήμα 3. Ο Διευθυντής ΠΕ ή ΔΕ παραλαμβάνει τις αιτήσεις μετακίνησης των σχολικών μονάδων και των εκπαιδευτικών που βρίσκονται στην αρμοδιότητά του.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης ελέγχει τη δυνατότητα μετακίνησης το αιτούμενο χρονικό διάστημα και τη διαδικασία αναπλήρωσης των χαμένων διδακτικών ωρών.

Στη συνέχεια διαβιβάζει την αίτηση στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης με τη θετική ή μη εισήγησή του τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την αναχώρηση των μετακινουμένων.

Βήμα 4. Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης εκδίδει την Απόφαση Έγκρισης Μετακίνησης και την κοινοποιεί στην αντίστοιχη Διεύθυνση Εκπαίδευσης καθώς και στην ενδιαφερόμενη σχολική μονάδα αποστέλλοντας μέσω e-mail  τον Αριθμό Διαδικτυακής Ανάρτησης (ΑΔΑ) της απόφασης. 

Τα ΦΕΚ και οι εγκύκλιοι που αφορούν μετακινήσεις εκπ/ών και μαθητών/τριών στα πλαίσια ΕΠ εδώ.

2 Σχόλια

 • Τηλιγάδα Ουρανία · 22 Ιουνίου 2016 στις 20:51

  Παρακαλώ πολύ ενημερώστε με αν χρειάζεται έγκριση μετακίνησης για δύο εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Γαβαλούς στο εξωτερικό ΚΑ1 μέσα στην περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών (Ιουλιο και Αύγουστο).
  Ευχαριστώ θερμά

  • Author comment by ΣΑΡΛΗ ΕΛΕΝΗ · 23 Ιουνίου 2016 στις 10:18

   Οι εγκρίσεις μετακίνησης εκπαιδευτικών των οποίων οι σχολικές μονάδες συμμετέχουν σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα υποβάλλονται και εκδίδονται καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους δηλαδή έως και την 31 Αυγούστου.

   Καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην υλοποίηση του προγράμματος στο οποίο συμμετέχει η σχολική σας μονάδα.

   Ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία

Αφήστε μια απάντηση

Translate

Σχεδιάστηκε από devolux.nh2.me