Ευρωπαϊκά Προγράμματα Π.Δ.Ε. Δ.Ε. | * EU-PDEDE * European Projects Team

Ευρωπαϊκά Προγράμματα Π.Δ.Ε. Δ.Ε.

Αθλητισμός Sports

sport erasmus Το πρόγραμμα Erasmus+ προσφέρει τη δυνατότητα για υλοποίηση δράσεων στον τομέα του αθλητισμού. Οι δράσεις στον τομέα του αθλητισμού αναμένεται να έχουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη, μεταφορά ή/και η εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών σε ευρωπαϊκό, εθνικό, αλλά και περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Οι δράσεις στον τομέα του αθλητισμού αναμένεται να συμβάλουν στην ανάπτυξη της ευρωπαϊκής διάστασης στον αθλητισμό με τη δημιουργία, την ανταλλαγή και τη διάδοση εμπειριών και γνώσεων σχετικά με διάφορα θέματα που επηρεάζουν τον αθλητισμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στόχος των δράσεων που υλοποιούνται μέσω του προγράμματος Erasmus+ είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τον αθλητισμό, ενώ θα πρέπει τα τελικά αποτελέσματα να οδηγούν σε αύξηση της συμμετοχής των πολιτών σε αθλητικές και σωματικές δραστηριότητες.

Οι δυο δυνατότητες για χρηματοδότηση που δίνονται από το Erasmus+ στον τομέα του Αθλητισμού αφορούν στις Συμπράξεις Συνεργασίας και στην Διεξαγωγή Μη Κερδοσκοπικών Ευρωπαϊκών Αθλητικών Εκδηλώσεων.

Οι αιτήσεις για χρηματοδότηση σε αυτόν τον τομέα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά και απευθείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Δείτε την παρουσίαση της εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον τομέα του Αθλητισμού στην εκδήλωση που έκανε το ΙΚΥ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 5 Μαίου 2014.

Χωρίς σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate

Σχεδιάστηκε από devolux.nh2.me