Ευρωπαϊκά Προγράμματα Π.Δ.Ε. Δ.Ε. | * EU-PDEDE * European Projects Team

Ευρωπαϊκά Προγράμματα Π.Δ.Ε. Δ.Ε.
Ιούλ/12

9

Καλή Πρακτική: Council of Eurοpe Think Tank ‘Schools as Intercultural Communities’

Και στη Σελίδα των Καλών Πρακτικών

ΣΧΟΛΕΙΟ: 2ο Γυμνάσιο Παραλίας

Υπεύθυνος Υλοποίησης ΕΠ: Βαρβάρα Κοζιώρη

Τίτλος ΕΠ: Council of Eurοpe Think Tank ‘Schools as Intercultural Communities’

«Αγαπητοί συνάδελφοι,Τον Οκτώβριο 2011 πραγματοποιήθηκε στο Όσλο της Νορβηγίας μια Δεξαμενή Σκέψης υπό την αιγίδα του Συμβουλίου της Ευρώπης με τίτλο ‘Schools as Intercultural Communities’.

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή την εμπειρία και επίσης να σας καλέσω να επισκεφθείτε την πλατφόρμα του Pestalozzi και, είτε να συμπληρώσετε το εργαλείο για την διαπολιτισμική ικανότητα που παράγαμε σ’  αυτή τη Δεξαμενή Σκέψης (http://pest-prog.ning.com/profiles/blogs/recognising-intercultural-competence) και να βοηθήσετε την ομάδα εκπαιδευτών του Pestalozzi στην έρευνά τους, είτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της ελληνικής ομάδας Pestalozzi (http://pest-prog.ning.com/group/dialogos), ή ακόμη απλά να περιηγηθείτε την πλατφόρμα του Pestalozzi και να εξοικειωθείτε με το έργο που παράγει. Νομίζω ότι θα ενθουσιαστείτε και θα βρείτε ένα πολύ γόνιμο έδαφος ανταλλαγής ιδεών, εμπειριών, προβληματισμών, καλών πρακτικών, κ.α.
Καλή περιήγηση!»

End of school year presentation: Schools as Intercultural Communities - june 2012 from Ομάδα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΠΔΕΔΕ European Projects Team *
Barbara Koziori
1 Koronis Str
250 02 Monodendri – Greece
tel/fax.: ++30-2610-420513
mobile: ++30-6973438592

· · · ·

Χωρίς σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

<<

>>

Translate

Σχεδιάστηκε από devolux.nh2.me