Ευρωπαϊκά Προγράμματα Π.Δ.Ε. Δ.Ε. | * EU-PDEDE * European Projects Team

Ευρωπαϊκά Προγράμματα Π.Δ.Ε. Δ.Ε.
Νοέ/11

24

Οδηγίες προς Ναυτιλομένους LLP Φεβρουάριος 2012

Οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί που θα πάρουν μέρος στην κατασκευή ή και στη συμμετοχή στην κατασκευή προτάσεων για το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθηση Lifelong Learning (LLP) το Φεβρουάριο 2012, μέχρι τέλος Νοεμβρίου, θα πρέπει να:

  1. Έχουν συγκροτήσει Παιδαγωγική Ομάδα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο σχολείο τους με συγκεκριμένους, διακριτούς και αλληλοσυμπληρώμενους ρόλους και να έχει κατωχυρωθεί η ομάδα με πρακτικό.
  2. Έχουν βρει τους συνεργάτες τους είτε επειδή τους ξέρουν ήδη είτε επειδή αναγνώρισαν το δυναμικό τους σε διαδικτυακή επικοινωνία (π.χ. eTwinning, Facebook, emails κλπ)
  3. Έχουν κατασκευάσει για κάθε σχολείο το προφίλ του στα αγγλικά με βασικές πληροφορίες για το σχολείο και την περιοχή, δηλαδή πληροφορίες που και εμείς θα θέλαμε να ξέρουμε για τους Ευρωπαίους συνεργάτες μας.
  4. Έχουν βρει την ιδέα ως συντονιστές ή να έχουν βρει συνεργάτες που έχουν ιδέα που τους ενδιαφέρει και έχουν εμπιστοσύνη ότι η πρόταση είναι καλή και θα γίνει δεκτή.
  5. Έχουν εξοικειωθεί με τη φόρμα της πρότασης και τις επί μέρους ενότητες και να ξέρουν πώς πρέπει να τη συμπληρώσουν.
  6. Να γνωρίζουν τα κριτήρια αξιολόγησης της πρότασης και τα στοιχεία που αντιστοιχούν στα κριτήρια αξιολόγησης να είναι εμφανή στη φόρμα.
  7. Μπορούν να ‘δουν’ το έργο στο σύνολό του να συμβαίνει χωρίς μεγάλα κενά.

Πληροφορίες για τη διαχείριση προγραμμάτων υπάρχουν στην αντίστοιχη σελίδα. Είμαστε κοντά σας για κάθε βοήθεια που θα χρειαστείτε.

Καλή επιτυχία!

ΟΕΠ-ΠΔΕΔΕ

Χωρίς σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

<<

>>

Translate

Σχεδιάστηκε από devolux.nh2.me