Ευρωπαϊκά Προγράμματα Π.Δ.Ε. Δ.Ε. | * EU-PDEDE * European Projects Team

Ευρωπαϊκά Προγράμματα Π.Δ.Ε. Δ.Ε.
Ιούλ/11

15

Ιδέες και Καλές Πρακτικές από τα Αποτελέσματα του Regio

Στην εκδήλωση αξιολόγησης και καλών πρακτικών Regio, η παρουσίαση της τελικής αξιολόγησης του προγράμματος αό τη μουσικολόγο Μαρία Ρέντιτ ανέδειξε ιδέες και καλές πρακτικές χρήσιμες στις καθημερινές εκπαιδευτικές δραστηριότητες όπως και για μελλοντικά ΕΠ.


Μέρος Α


Μέρος Β

δίχως ετικέτα

2 Σχόλια

 • Author comment by niki lampropoulou · 15 Ιουλίου 2011 στις 10:14

  Η κ. Ρέντιτ αναφέρει ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα εθνικά μας χαρακτηριστικά ώστε να κάνουμε επιτυχημένα προγράμματα. Γνωρίζοντας τέτοιες συμπεριφορές μπορούμε να γίνουμε προ-δραστικοί στις κινήσεις μας (proactive).
  Επίσης αναφέρει ότι είαι εξαιρετικά χρήσιμο να είμαστε εξωστρεφείς στη συμπεριφορά μας. Δηλαδή, όχι μόνο να είμαστε ανοικτοί με τις δικές μας πρακτικές και να τις ανταλλάσουμε με τους εταίρους αλλά να μπορούμε να δούμε επιλεκτικά τις καλές πρακτικές τους και να έχουμε την αντίληψη να τις προσαρμόσουμε στην ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα.

  Κατά τη γνώμη μου για να γίνουν αυτές οι δυο καλές πρακτικές που προτείνει η κ. Ρέντιτ, πρέπει πραγματικά αρχικά να βγούμε από το μικρόκοσμο του εαυτού μας και να παρατηρήσουμε ενεργά το δικό μας περιβάλλον και τους Ευρωπαίους συνεταίρους μας και όχι μόνο…

 • Author comment by Μίλτος · 24 Οκτωβρίου 2011 στις 14:50

  Σωστά τα λέει η κ.Ρέντιτ … αλλά το να βγούμε από τον μικρόκοσμο του εαυτού μας και να παρατηρήσουμε ενεργά το δικό μας περιβάλλον, αλλά και το περιβάλλον κάποιων άλλων, δεν είναι εύκολο για όλους, αφού αποτελεί εσωτερική φιλοσοφία και απαιτεί πλατύ μυαλό.
  Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία.

Αφήστε μια απάντηση

<<

>>

Translate

Σχεδιάστηκε από devolux.nh2.me