Ευρωπαϊκά Προγράμματα Π.Δ.Ε. Δ.Ε. | * EU-PDEDE * European Projects Team

Ευρωπαϊκά Προγράμματα Π.Δ.Ε. Δ.Ε.

Who we are-Ποιοί Είμαστε

 

Ομάδα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Π.Δ.Ε. Δυτικής Ελλάδας

Η Ομάδα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΠΔΕΔΕ (ΟΕΠ-ΠΔΕΔΕ) συγκροτήθηκε πρώτη φορά στην Πάτρα με την απόφαση 6740/01-09-2011 του Περιφερειακού Διευθυντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτ. Ελλάδας, Γιώργου Παναγιωτόπουλου. Οι δραστηριότητες της  λαμβάνουν μέρος σε τέσσερις φάσεις: την ενημέρωση για τα ΕΠ, την υποστήριξη και βοήθεια των σχολικών μονάδων, τη διάχυση αποτελεσμάτων ΕΠ και καλών πρακτικών και τη συμμετοχή της ΠΔΕΔΕ σε προτάσεις για προγράμματα που στοχεύουν σε καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις. Η ενημέρωση γίνεται από απόσταση μέσω της διαδικτυακής πύλης (https://blogs.sch.gr/eu-pdede/) όπως και τηλεφωνικά, και άμεσα με τις ενημερωτικές ημερίδες στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες. Η υποστήριξη και βοήθεια γίνεται μέσω της πρώτης φάσης αλλά και με τη δημιουργία εκπαιδευτικών κοινοτήτων πρακτικής όπου υπάρχει αλληλεπίδραση των εκπαιδευτικών μεταξύ τους. Η διάχυση των αποτελεσμάτων των ΕΠ και των καλών πρακτικών γίνεται στις προηγούμενες φάσεις αλλά και με την υποστήριξη ενός δικτύου καλών πρακτικών σε περιφερειακό επίπεδο.

 

 

 Προωθήτρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

1236128_10205132895387611_493382617533067923_n

 

 

 

Σαρλή Έλενα

Προωθήτρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (υπ’αριθμ. 187282/Η1/19-11-2014 της Δ/νσης Ευρωπαικών και Διεθνών Θεμάτων του ΥΠΑΙΘ)

Email: pdede@sch.gr – Τηλ.: +30 2610 362415

Η Έλενα γεννήθηκε στην Πάτρα, μεγάλωσε κάποια χρόνια στην Αθήνα αλλά σύντομα επέστρεψε στην αγαπημένη της γενέτειρα όπου και τελείωσε το σχολείο. Είναι διοικητικός υπάλληλος της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας με προηγούμενη 10ετή εκπαιδευτική εμπειρία στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Κατέχει πτυχίο καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής από το ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μεταπτυχιακό τίτλο Μsc στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων του τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ενώ είναι υποψήφια Διδάκτωρ (c)Phd της ίδιας σχολής. Μιλάει Αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και Γαλλικά (βασικό επίπεδο).

Έχει μετεκπαιδευτεί μέσω του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης σε συνεργασία με την παιδαγωγική σχολή του Ludwigsburg στον ρόλο του εκπαιδευτικού. Έχει συγγραφικό επιστημονικό έργο και έχει συμμετάσχει σε ανακοινώσεις σε Πανελλήνια και Διεθνή συνέδρια κάποια από τα οποία είναι το 3rd Εuromed Conference του Euromed Research Business Institute, το 39Ο EMAC Conference της European Marketing Academy καθώς επίσης το EASM Conference του European Association for Sport Management, 15-18 September, 2010, Prague. Η τελευταία δημοσίευσή της σε διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό είναι Athanasopoulou P. & Sarli E., (2015)  στο Journal of Business & Industrial Marketing, Vol. 30 Iss: 5, pp.552 – 561.


Διοικητική Υποστήριξη (Έγκριση Μετακινήσεων Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο εξωτερικό)

Ευαγγελία Μάρκου

Η Ευαγγελία είναι διοικητικός υπάλληλος της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διασφάλιση Ποιότητας του Ε.Α.Π.. Έχει πιστοποιηθεί για τις γνώσεις της στα αγγλικά (επίπεδο Proficiency) και τη χρήση Η/Υ. Έχει εργασθεί στον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ο.Ε.Ε.Κ.), στο τμήμα Κ.Π.Σ. με αντικείμενο τον σχεδιασμό, την παρακολούθηση και το συντονισμό των ενεργειών υλοποίησης των έργων του Ο.Ε.Ε.Κ. που συγχρηματοδοτούνταν από το Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης. Επίσης ήταν διοικητικός υπάλληλος στην Κεντρική Υπηρεσία του Υ.Π.Δ.Β.Μ.Θ., στη Δ/νση Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Ανώτατης Εκπ/σης.

 

 

Χωρίς σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate

Σχεδιάστηκε από devolux.nh2.me