Ενημερώσεις για σχεδιασμό ποιοτικών -συνεργατικών eTwinning έργων

Τον περασμένο Οκτώβριο ανακοινώθηκαν οι Ευρωπαϊκές ετικέτες ποιότητας στις οποίες η Ελλάδα πήγε πάρα πολύ καλά με συνολικά πάνω από 200, δείτε ΕΔΩ. Στη Δυτική Μακεδονία είχαμε δύο(αν μου ξέφυγε κάποια διορθώστε) στο Δημοτικό σχολείο Μεσοποταμίας και στο ΓΕΛ Μεσοποταμίας Καστοριάς. Καταρχήν συγχαρητήρια στην κυρία Μαρία Στάλια και στους μαθητές της καθώς και στα παιδιά της δευτέρας τάξης του Λυκείου που δούλεψαν όσο πρόλαβαν με το φόρτο του διαβάσματος που είχαν.

Όμως γνωρίζω ότι πραγματοποιήθηκαν κι άλλες πολλές συνεργασίες που θα άξιζαν επιβράβευση αλλά δεν έφτασαν μέχρι εκεί. Για να πάμε λοιπόν πολύ καλύτερα φέτος όσοι έχουμε ξεκινήσει συνεργασίες ή όσοι σκεφτόμαστε τώρα να το κάνουμε (ποτέ δεν είναι αργά αφού το eTwinning δεν έχει προθεσμίες!!!) θα οργανώσουμε ενημερώσεις για έναν καλύτερο σχεδιασμό ποιοτικών-συνεργατικών έργων.

Ξεκινάμε από την Καστοριά (μετά την Ημερίδα για αρχάριους που θα πραγματοποιηθεί στη Φλώρινα στις 14 Ιανουαρίου) με ημερίδα για όσους έχουν συνεργασία που θα γίνει στο 1ο ΓΕΛ την Τετάρτη  στις 21 Ιανουαρίου και ώρα 17.00.

Πιστεύω σύντομα θα μπορέσουμε να κάνουμε και στους άλλους νομούς.

MariaEurlabel                         SocEurLabel

 

;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © Etwinners Δυτικής Μακεδονίας          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση