Ημερίδες Etwinning Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2014

Κατά τους μήνες  Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2014  πραγματοποιήθηκε  ο πρώτος κύκλος ενημερωτικών συναντήσεων – ημερίδων στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους συνέβαλαν στην  πραγματοποίησή  τους, τους κ Διευθυντές για τη φιλοξενία στα σχολεία που έγιναν οι ενημερώσεις και αναφέρονται παρακάτω και όλους εσάς που δείξατε τόσο θερμό ενδιαφέρον για τις συνεργασίες eTwinning.

Ήταν και συνεχίζει να είναι  ξεχωριστή και απόλυτα αποτελεσματική η συνεργασία με τους υπεύθυνους σχολικών δραστηριοτήτων κ Κουρού Ιωάννη, κα Βέλκου Βασιλική, κ Σαββίδη Μπάμπη, κ Αλχασίδη Νίκο, κ. Ταμουτσέλη Νίκο, κα Θεοδωράκη Μαρία τους οποίους και ευχαριστώ και εύχομαι να συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό των συναδέλφων που εμπλουτίζουν τη διδασκαλία τους με ποικίλες δραστηριότητες και συνεργασίες eTwinning. Επίσης ευχαριστώ τους συμβούλους κ. Αργυρόπουλο Ανδρέα, κα Τσιτούρα Βασιλική και κο Ποζουκίδη Νίκο για τη βοήθεια στην ενημέρωση των καθηγητών της ειδικότητάς τους και την παρουσία τους στις ενημερώσεις.

Τα στατιστικά στοιχεία για τις εγγραφές νέων χρηστών για τους μήνες αυτούς δείχνουν θεαματική άνοδο στους 2.300 γεγονός που φέρνει την Ελλάδα πρώτη με μεγάλη διαφορά  πανευρωπαϊκά   σε συμμετοχές στο eTwinning. Χαιρόμαστε που σχεδόν 400 νέοι χρήστες προέρχονται από την περιφέρεια μας και τους ευχόμαστε καλές και δημιουργικές συνεργασίες.

Εκδηλώσεις και συμμετοχές:

08 Σεπτεμβρίου – Καστοριά    – 1ο ΓΕΛ          β/θμια    29 συμμετέχοντες

10 Σεπτεμβρίου – Κοζάνη         – 2ο ΓΕΛ         β/θμια     34 συμμετέχοντες

10 Σεπτεμρίου       Σέρβια           Γυμνάσιο      β/θμια    30 συμμετέχοντες

24 Σεπτεμβρίου – Κοζάνη       10 Δημοτικό    Α/θμια     65 συμμετέχοντες

25 Σεπτεμβρίου -Πτολεμαίδα 3 Δημοτικό    Α/θμια      21 συμμετέχοντες

2 Οκτωβρίου      – Κοζάνη        10 Δημοτικό  Α/θμια       48 συμμετέχοντες

7 Οκτωβρίου      – Καστοριά      5 Δημοτικό Α/θμια         22 συμμετέχοντες

15 Οκτωβρίου     – Φλώρινα        1 ΕΠΑΛ       Α&Β/θμια   35 συμμετέχοντες

16 Οκτωβρίου     – Γρεβενά       1 ΓΕΛ             Α&Β/θμια   26 συμμετέχοντες

23 Οκτωβρίου    – Καστοριά      4 Γυμνάσιο  Α&Β/θμια   32 συμμετέχοντες

30 Οκτωβρίου    – Κοζάνη         4 ΓΕΛ           Α&Β/θμια   158  συμμετέχοντες.

Ευχαριστώ και πάλι όλους τους συμμετέχοντες και σας εύχομαι καλή επιτυχία στις συνεργασίες σας. Για οποιαδήποτε απορία, δυσκολία, ερώτηση, γράψτε μου στη διεύθυνση socvasiopoulos@sch.gr ή socvas@yahoo.gr.

Θα ακολουθήσουν Τηλεδιασκέψεις ( Webinars)  για αρχάριους και εγγεγραμμένους χρήστες αλλά και ημερίδες για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν  ποιοτικά έργα.

 

ΗΜΕΡ01 ΗΜΕΡ02 ΗΜΕΡ03

 

;


Αφήστε μια απάντηση

Copyright © Etwinners Δυτικής Μακεδονίας          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση