Elena Tsiantou

Ασκήσεις – Εργασίες Πληροφορικής Γυμνασίου

Αρχεία για Μάρτιος, 2015


Ερωτηματολόγιο “ΠΑΙ…ΖΩ online – offline”

Γιά την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου κάνουμε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ερωτηματολόγιο

Το ερωτηματολόγιο δημιουργήθηκε από τον καθηγητή Πληροφορικής κ. Δημήτρη Κωστούρο υπεύθυνο του προγράμματος “ΠΑΙ…ΖΩ online – offline”.

Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου στο σχολείο μας

Με ιδιαίτερη χαρά το σχολείο μας παρέλαβε στις 9/2/2015 , 12 νέους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές με οθόνες και έναν βιντεοπροβολέα , δωρεά του Ιδρύματος Σ. Νιάρχου,οι οποίοι έχουν ανανεώσει τον εξοπλισμό του πολυπαθούς εργαστηρίου Πληροφορικής του σχολείου μας μου μετρούσε ίδη 10 χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά το “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”, που ανταποκρίθηκε θετικά στην αίτησή μου για την αναβάθμιση του εξοπλισμού του σχολείου μας κι εύχομαι να συνεχίσει το μεγαλόπνοο έργο του.

ΊδρυμαΝιάρχου

1ΓυμνάσιοΜεγάρων01

1ΓυμνάσιοΜεγάρων03

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου – Χαμόγελο του παιδιού – Microsoft Hellas

Mε αφορμή την Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, το σχολείο μας είχε την τιμή να συμμετέχει στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Microsoft σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων σε θέματα ασφάλειας και σωστής συμπεριφοράς στο διαδίκτυο.

Φέτος, το μήνυμα που καλούνται να στηρίξουν οι «πρεσβευτές» της ημέρας είναι το «Όλοι μαζί, για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!».

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους  κ. ΑλεΒίζο Στέφανο και Καβαλιεράκη Μαρίνα, εκπροσώπους του «Χαμόγελου του Παιδιού», για την πρόσκληση του σχολείου μας να συμμετέχει στην αξιόλογη αυτή εκδήλωση.

Δείτε περισσότερα παρακάτω : Χαμόγελο

 

Χαμόγελο3 Χαμόγελο2

Χαμόγελο5 Χαμόγελο4

 

 

 


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων