Εκτύπωσέ το Σελίδα

6ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας

Αγαπητοί μαθητές, συνάδελφοι, φίλοι, συνεργάτες

σας χαιρετούμε και εμείς με τη σειρά μας!!! Είμαστε το 6ο Λύκειο Ν. Ιωνίας στην Αθήνα και ξεκινάμε και εμείς τις συμμετοχές μας στο ESRADIO . Θ α ήθελα να ευχηθώ καλή αρχή σε όλους!!!

Από τη νέα μου θέση ως Διευθυντής του 6ου Λυκείου της Ν. Ιωνίας, εύχομαι καλές εκπομπές στους μαθητές μας και καλές ακροάσεις σε όλους. Το Μαθητικό Ραδιόφωνο είναι μια καινοτόμα και δυναμική δράση που εδώ και 5 χρόνια είχαμε οραματιστεί με τους συναδέλφους από το Γυμνάσιο- Λύκειο Καμπάνη Κιλκίς και βλέπουμε κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερη και μεγαλύτερη. Να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους και ιδιαίτερα στην Ευτυχία Τούλιου και στο σχολείο της που θα επωμισθούν μεγάλο μέρος της ευθύνης για τη λειτουργία του ESRADIO.

Το σχολείο μας είναι ένα δυναμικό και φρεσκάτο σχολείο με 220 μαθητές και βρίσκεται στην εργατική και προσφυγική συνοικία του Περισσού στη Ν. Ιωνία. Συστεγάζεται και λειτουργεί με το 3ο Γ/σιο Ν.Ιωνίας. Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και ιδιαίτερα μια υπερσύγχρονη θεατρική αίθουσα με ηχητικές και φωτιστικές εγκαταστάσεις, που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση. Η ραδιοφωνική μας ομάδα λειτουργεί στο πλαίσιο προγράμματος Ερευνητικής Εργασίας ( 20 άτομα). Φιλοδοξία μας είναι να παράγουμε 3 εκπομπές ( 2 εβδομαδιαίες και 1 15 νθήμερη) για το ESR. Ξεκινάμε με ηχογραφήσεις σπότ χαιρετισμών, σύντομα νέα και κοινωνικά σπότ.

Δεν έχουμε βρεί ακόμη τίτλους για τις εκπομπές μας όμως σύντομα θα τους έχουμε!!!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ

 

ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 6ου ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

 

 

 

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/esr-2011-2013/esr-2013-2014/sinergsxol13-14/6%ce%bf-%ce%b3%ce%b5%ce%bb-%ce%bd-%ce%b9%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%82/

1 comment

1 ping

  1. ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ

    Ο παλιός φέρνει ένα νέο Σχολείο στην παρέα του E.S.R.
    Eύχομαι ίδια, και ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία…

  1. 6ο ΓΕΛ Ν. &Iota...

    […]   […]

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων