Εκτύπωσέ το Σελίδα

3ο Γυμνάσιο Κομοτηνής

ΤΡΙΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

 

 

 

ΤΡΙΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Με μεγάλη χαρά το 3ο Γυμνάσιο Κομοτηνής συμμετέχει στο European School Radio τη σχολική χρονιά 2013 – 2014! Το 3ο Γυμνάσιο είναι ένα σύγχρονο σχολείο με μαθητές γεμάτους δημιουργικότητα και πνεύμα αλληλεγγύης, πολλά και ποικίλα ενδιαφέροντα όπως οι τέχνες, το περιβάλλον, τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο εθελοντισμός, ο αθλητισμός , οι επιστήμες και γενικότερα όλες οι ανθρώπινες δραστηριότητες που εκφράζουν τον πολιτισμό.

Στα πλαίσια του πολιτιστικού ενδιαφέροντός τους, μία ομάδα 15 μαθητών του σχολείου ετοιμάζουν ωριαίες ραδιοφωνικές εκπομπές με τίτλο   «Μουσικά Χρώματα Κομοτηνής σε τόνο  3ου Γυμνασίου». Οι εκπομπές θα παρουσιάζουν θέματα πολιτισμού αλλά και επίκαιρα θέματα που αφορούν τη νεολαία εμπλουτισμένα με μια ποικιλία μουσικών επιλογών με κομμάτια από την ελληνική και ξένη δισκογραφία όλων των εποχών. Σε λίγο ξεκινάμε απολαύστε μας!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του σχολείου μας στη διεύθυνση:

 https://3gym-komot.rod.sch.gr  για να δείτε τα προγράμματα και τις δράσεις μας!

Πολλές ευχές για μια δημιουργική μουσική χρονιά!

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/esr-2011-2013/esr-2013-2014/sinergsxol13-14/3%ce%bf-%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b7%ce%bd%ce%ae%cf%82/

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων