Εκτύπωσέ το Σελίδα

1ο ΕΠΑΛ Ξάνθης

To 1o   ΕΠΑΛ Ξάνθης είναι ένα μεγάλο σχολικό συγκρότημα που βρίσκεται στην περιοχή της Νεάπολης του Δήμου Ξάνθης και λειτουργεί από το 1995. Αποτελείται από τρία κτίρια με αίθουσες και εργαστήρια  πλήρως εξοπλισμένα, ένα θερμοκήπιο και έναν μεγάλης έκτασης προαύλιο χώρο.

Είναι ένα πολυδύναμο σχολείο με 475 μαθητές από την πόλη της Ξάνθης και την ευρύτερη περιοχή του νομού και 62 καθηγητές διαφόρων ειδικοτήτων. Στο σχολείο μας λειτουργούν οι εξής  τομείς και ειδικότητες:

ΤΟΜΕΙΣ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ,

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,

ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,

ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ,

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Η συμμετοχή μας στο ESR είναι μέρος του πολιτιστικού προγράμματος του σχολείου μας για το τρέχον έτος  με θέμα: Ραδιοκύματα: από τα Ερτζιανά …στα διαδικτυακά.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος κρίναμε ότι η συμμετοχή του σχολείου μας στο ESR ανοίγει νέους ορίζοντες στην υλοποίηση των δράσεων του προγράμματος μας και  παράλληλα συμβάλλει στην επαφή των μαθητών του με μαθητές άλλων σχολείων. Ως επαγγελματικό λύκειο πιστεύουμε ότι οι ειδικότητες του μέσα από την τεχνογνωσία που προσφέρουν μπορούν να ενισχύσουν την ενημέρωση σε θέματα του τομέα τους (εκπομπές με θέματα υγείας, διατροφής, πληροφορικής κα) δίνοντας κοινωνικές προεκτάσεις, ενώ παράλληλα  θα έχουν την δυνατότητα να ψυχαγωγήσουν με τις μουσικές τους επιλογές. Φιλοδοξούμε  να συμμετάσχουμε με δύο τακτικές εκπομπές  διάρκειας  30΄και 20΄αντίστοιχα και δύο έκτακτες με την ίδια διάρκεια.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/esr-2011-2013/esr-2012-13/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%b6%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1/1%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bb-%ce%be%ce%ac%ce%bd%ce%b8%ce%b7%cf%82/

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων