Εκτύπωσέ το Σελίδα

Δημοτικό Σχολείο Ελαιώνα

Αγαπητοί μας φίλοι,

λίγες μέρες νωρίτερα καταφέραμε να μπούμε κι εμείς στην πολύ όμορφη παρέα σας, παρουσιάζοντας την εκπομπή μας «Θα σας βγάλουμε το λάδι». Βέβαια, είμαστε πάντα παρόντες (μαθητές και δασκάλα) να ακούμε και να σχολιάζουμε τα δικά σας προγραμματάκια.

Λίγα λόγια για το σχολείο μας τώρα… Το Δημοτικό Σχολείο Ελαιώνα βίσκεται στο Περιφερειακή Ενότητα Αχαϊας, πλησίον του Αιγίου. Είναι ένα μικρό σχολείο, διθέσιο. Το τμήμα της Β’ και ΣΤ’ Τάξης (12 μαθητές) έχει πολλή ενέργεια μέσα του και τη βγάζει συμμετέχοντας σε καινοτόμα προγράμματα. . Ένα από αυτά, το Ευρωπαϊκό Μαθητικό Ραδιόφωνο που μας ενθουσιάζει! Επιλέγουμε να σας παρουσιάσουμε το σχολείο μας αφιερώνοντάς σας ενα βίντεο που φτιάξαμε την περσινή σχολική σεζόν και που μοιράστηκε σε σχολεία της Ευρώπης που συμμετείχαν μαζί μας σε ένα πρόγραμμα etwinning. Τα ξαναλέμε!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/esr-2011-2013/esr-2012-13/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%b6%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%b5%ce%bb%ce%b1%ce%b9%cf%8e%ce%bd%ce%b1/

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων