Εκτύπωσέ το Σελίδα

Γυμνάσιο Ορμυλίας (Χαλκιδική)

Είμαστε η «Δημιουργική Ομάδα» του Γυμνασίου Ορμύλιας, μια ομάδα αποτελούμενη από 35 μαθητές και μαθήτριες που προερχόμαστε και από τις τρεις τάξεις του σχολείου μας.

Μόλις πληροφορηθήκαμε την ύπαρξη του European School Radio αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε ένα τόσο φιλόξενο βήμα για να εκφραστούμε δημιουργικά μέσω της παραγωγής ραδιοφωνικών εκπομπών: μουσικής, λόγου και τέχνης. Έτσι δηλώθηκε η ομάδα μας ως πρόγραμμα πολιτιστικών θεμάτων (Εγκεκριμένο με την υπ’ αριθμ.: 15/28-11-2012 Πράξη του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου Ορμύλιας).

Συμπαραστάτες και καθοδηγητές στην προσπάθειά μας είναι οι καθηγητές μας: Δημήτρης Βογιατζής (θεολόγος), Παναγιώτης Μουστακίδης (Μουσικός), Γιάννης Μπόκιας (Τεχνολόγος) και ο Διευθυντής του Γυμνασίου, Παναγιώτης Ιωαννίδης (Γυμναστής).

Στις προθέσεις μας είναι η παραγωγή μουσικών εκπομπών αλλά και εκπομπών λόγου, τέχνης και πολιτισμού (ραδιοφωνικές μεταφορές θεατρικών, ποίηση, ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, κλπ.)


Η πρώτη μας απόπειρα είναι η ραδιοφωνική μεταφορά ενός διηγήματος. Πρόκειται για ένα διήγημα του Λέο Μπουσκάλια (“Ο Άγγελος των Χριστουγέννων”) σχετικό με το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/esr-2011-2013/esr-2012-13/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%b6%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1/%ce%b3%cf%85%ce%bc%ce%bd%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%bf-%ce%bf%cf%81%ce%bc%cf%85%ce%bb%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%ba%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae/

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων