Εκτύπωσέ το Σελίδα

ΓΕΛ Μολάων

Το Γενικό Λύκειο Μολάων βρίσκεται στην ομώνυμη κωμόπολη της νότιας Λακωνίας και φιλοξενεί πάνω από 200 παιδιά από τους Μολάους και τα γύρω χωριά. Με στόχο τη  σωστή εκπαίδευση και κοινωνικοποίησή τους, μαθητές και καθηγητές συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία, κάτι που ευελπιστούμε να γίνει και φέτος. Αυτή τη φορά  το σχολείο μας προσπαθεί να κατακτήσει μια θέση στις καρδιές των ακροατών του European School Radio, με την εκπομπή που ετοιμάζει μια ομάδα μαθητών του σχολείου σε συνεργασία με καθηγητή τους.

Ο τίτλος της εκπομπής «Avions» που στα ελληνικά σημαίνει «τιτιβίσματα» και το ύφος μας άκρως

μουσικό! Μια βόμβα από Pop, House & Dubstep μουσική εκρήγνυνται σε κάθε μας εκπομπή. Στα μικρόφωνα 2 μαθήτριες της Α΄ τάξης μεταδίδουν μουσικά νέα και άλλα κοινωνικά & ψυχαγωγικά  θέματα. Η εκπομπή θα μεταδίδεται 1 ώρα την εβδομάδα φιλοδοξώντας να γίνει η αγαπημένη σας.

Ακούστε το σποτ του σχολείου μας

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/esr-2011-2013/esr-2012-13/%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%b6%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1/%ce%b3%ce%b5%ce%bb-%ce%bc%ce%bf%ce%bb%ce%ac%cf%89%ce%bd/

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων