↑ Επιστροφή σε Εκπομπές 2012-13

Εκτύπωσέ το Σελίδα

Youngsters

Το ‘’παρεάκι’’ της εκπομπής «ecotime» ή όπως τροποποιήσαμε φέτος “youngsters’’ δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2011 έπειτα από τη συμμετοχή μας στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Ecomobility, στον οποίο αποσπάσαμε το 1ο βραβείο. Η επιθυμία να συνεχίσουμε την οικολογική δράση, μας οδήγησε στην ιδέα δημιουργίας μιας ραδιοφωνικής εκπομπής, την οποία και υλοποιήσαμε με την αρωγή του Δημοτικού Ραδιοφώνου των Ιωαννίνων. Έτσι, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια αξιόλογη εκπομπή που πραγματεύεται οικολογικά αλλά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα. Σημαντικό μέρος της εκπομπής μας αποτελούν οι συνεντεύξεις από σπουδαία πρόσωπα της πόλης μας.

Στόχος της ραδιοφωνικής αυτής εκπομπής αποτελεί η ενημέρωση και ο προβληματισμός των ακροατών περί οικολογικών θεμάτων αλλά και με ό,τι αφορά την επικαιρότητα, δίνοντας βέβαια πάντα τη νεανική διάσταση αυτών. Ελπίζουμε πως θα σας κρατήσουμε ευχάριστη συντροφιά με ενδιαφέροντα θέματα και μουσικές επιλογές!

Σας περιμένουμε κάθε δεύτερη Δευτέρα στις 9:00 το βράδυ για να περάσουμε καλά!!! Ακούστε το σήμα της εκπομπής.

Κατερίνα, Χριστίνα και Χριστίνα – 7ο ΓΕΛ Ιωαννίνων

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/esr-2011-2013/esr-2012-13/%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%ad%cf%82-2/youngsters/

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων