↑ Επιστροφή σε Εκπομπές 2012-13

Εκτύπωσέ το Σελίδα

Παπάγος School Web Radio

Αγαπητοί ακροατές γεια σας και από εμάς!!!!Είμαστε μαθητές από το 1ο Γυμνάσιο Παπάγου, ένα σχολείο σε μια περιοχή με μοναδική ιστορική κληρονομιά και με μια φυσική ομορφιά που παραμένει αλώβητη από την ασχήμια της μεγαλούπολης που ζούμε. Η περιοχή του Παπάγου βρίσκεται στα Βόρεια- Βόρεια Ανατολικά προάστια της Αττικής και είναι ένα προάστιο ήσυχο και φωτεινό .

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το σχολείο μας , μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση :

http://1gym-papag.att.sch.gr/index.php/el/

Ο Παπάγος λοιπόν, μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι των ραδιοφωνικών εκπομπών του European School Radio και ο τίτλος της εκπομπής μας, που ακούγεται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα 13:00-14:00, είναι Παπάγος School Web Radio!!!

Οι εκπομπές έχουν ποικίλο περιεχόμενο και καλύπτουν θέματα σχετικά με την Ποίηση, τα καλλιτεχνικά δρώμενα, τις δραστηριότητες στο σχολείο και γενικότερα στην περιοχή μας, αλλά και με επίκαιρα θέματα όπως «Η ασφαλής χρήση του Διαδικτύου».

Ευχόμαστε σε όλους εσάς και όλους εμάς κ α λ ή α κ ρ ό α σ η!!!!!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/esr-2011-2013/esr-2012-13/%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%ad%cf%82-2/%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%ac%ce%b3%ce%bf%cf%82-school-web-radio/

Αφήστε μια απάντηση

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων