↑ Επιστροφή σε Εκπομπές 2012-13

Εκτύπωσέ το Σελίδα

Μουσικά αβγΑ

Τα μουσικά αβγΑ είναι επιτέλους έτοιμα από το Μουσικό Σχολείο Βέροιας. Τι να κρύβουν άραγε; Εάν θέλετε να μάθετε συντονιστείτε μαζί μας.

Ερχόμαστε με πολύ κέφι, χαρά και μουσική και θα σας κρατάμε συντροφιά κάθε Κυριακή στις 18:00 μέχρι τις 19:00. Ήρθαμε για να φέρουμε τα πάνω κάτω στο European School Radio.

Τα «Μουσικά αβγΑ» λοιπόν γεννήσανε τελικά τέσσερις εκπομπές το μήνα, με διαφορετική θεματολογία η καθεμία και ποικιλία μουσικών επιλογών. Αναλυτικά, κάθε Κυριακή θα σας κρατάνε συντροφιά εκ περιτροπής με τις εξής εκπομπές:

1) «Οδός μουσικών ονείρων»

Μία εκπομπή που θα σας ταξιδέψει στην οδό… ονείρων και θα σας μεταφέρει σε μουσικά μονοπάτια, με οδηγό την πλούσια ελληνική μουσική του χτες και του σήμερα και με αφιερώματα σε Έλληνες καλλιτέχνες και δημιουργούς.

2) «Falling notes»

Οι «Falling notes» έρχονται για να σας κατακλύσουν με μια βροχή από ξένες μελωδίες και νότες, και να σας κρατήσουν συντροφιά με όλα τα είδη της ξένης μουσικής, καθώς και με αφιερώματα σε ξένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα.

3) «Οδηγός μας η παράδοση»

Πλαισιωμένη με παραδοσιακή μουσική, και αφιερωμένη στις παραδόσεις του τόπου μας, σε ήθη και έθιμα της κάθε περιοχής, η εκπομπή θα σας επιβιβάσει στη μηχανή του χρόνου και θα σας ταξιδέψει στο παρελθόν.

4) «Η Κιθάρα έτσι κι αλλιώς»

Η ομάδα «Χαμηλοί Καβαλάρηδες» του σχολείου μας θα σας παρουσιάσει την κιθάρα… έτσι κι αλλιώς, με τις μουσικές της επιλογές και μέσα από ζωντανές ηχογραφήσεις των μαθητών μας! Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε την κιθάρα μέσα από διαφορετικά είδη μουσικής και σε διαφορετικές εποχές!

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/esrblog/esr-2011-2013/esr-2012-13/%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%ad%cf%82-2/%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ac%ce%b1%ce%b2%ce%b3%ce%b1/

2 comments

  1. Ευδοξία

    Καλή αρχη σας ευχομαι! Πολύ ωραία η πρώτη σας εκπομπή!

  2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ «αβγΑ»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων